Cine este soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș. Cei doi sunt căsătoriți de peste două decenii

Dacian Cioloș și Valerie Cioloș s-au cunoscut în timpul facultății, în Franța.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Dacian Cioloș este unul dintre cele mai cunoscute personaje politice din țara noastră. Acesta a intrat cu adevărat în ochii presei de pe vremea în care a fost prim-ministrul României, și întotdeauna a vorbit despre activitatea sa politică, mai puțin despre familie. 

Cine este soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș

Valerie Cioloș este o persoană discretă, căreia nu-i place să se expună public, chiar dacă soțul ei este un personaj destul de cunoscut de publicul larg. Cei doi s-au cunoscut pe vremea în care politicianu își continua studile în domeniul agronomiei la École Nationale Supérieure d'Agronomie din Rennes, Franța.

Citeste si: Dacian Cioloș, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D! „De ce nu ați jurat credință poporului român cu mâna pe Biblie?”

În cadrul unui interviu, Dacian Cioloș a povestit că Valerie, la vremea respectivă, vizitase deja România și astfel cu zilele care treceau, vorbind despre țara politicianului, au ajuns să formeze o relație, iar în 2000 s-au căsătorit, petrecându-și următoarele luni pe drumurile dintre România și Franța

Cine este soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș

Valerie Cioloș, soția lui Dacian Cioloș

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

„Pe soția mea, Valerie, am cunoscut-o în Franța, la școală. Am fost colegi un an. Valerie fusese înainte în România, cunoștea țara și ne-a fost foarte ușor să comunicăm. Treptat, relația noastră s-a schimbat, a devenit una puternică și, în 2000, ne-am căsătorit. Am venit în țară. Am tot fost pe drumuri între România, Franța, Bruxelles, și așa a trecut timpul.”,  a spus Dacian Cioloș. 

Soția politicianului este din Franța, dar la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Dacian Cioloș a decis să se stabilească în România, profesând ca consultant independent. În urma facultății, aceasta are diploma de expert în agricultură, o meserie pe care nu o profesează, fiind implicată mai mult în proiecte ce țin de dezvoltarea leadershipului, de formare corporatistă sau coaching social. 

Cine este soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș

Dacian Cioloș și Valerie Cioloș nu au copii

Dacian Cioloș și Valerie Cioloș s-au căsătorit în Pericei, județul Sălaj, iar căsnicia lor a fost una discretă. Deși sunt căsătoriți de 21 de ani, cei doi nu au nici un copil. În urmă cu câțiva ani, politicianul a declarat că amândoi îți doresc copii, dar din păcate domeniile în care lucrează nu le permite să devină părinți. 

„Ne dorim copii, însă, până acum, am fost numai pe drumuri, fiecare în direcţii diferite.”, adeclarat politicianu. 

Cine este soția lui Dacian Cioloș, Valerie Cioloș

Dacian Cioloș este născut pe Zalău, județul Sălaj. A ocupat funcția de prim-ministru între anii 2015-2017, urmând ca în 2019 să fie ales președintele Partidului Libertății, Unității și Solidarității.

Citeste si: Valerie Ciolos tine cursuri la care oamenii invata cum sa scape de stres! 9 sedinte cu sotia fostului premier costa 300 de euro!

Politicianul a mai ocupat funcția de comisar european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în cadrul Comisiei Europene între 2010 și 2014, având diploma de inginer horticultor obținută în urma absolvirii Facultății de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca din 1994.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”, „Triunghiul amoros”! După ce și-a înșelat soția, Marius face totul pentru a o recuceri

Moarte învăluită în mister! Un tânăr și iubita însărcinată au murit în mod inexplicabil: „Cât de nedreaptă poate fi lumea asta”

Ludovic Orban și-a anunțat demisia din grupul parlamentar PNL: „Îmi voi continua activitatea ca parlamentar neafiliat”

Ce surprize au pregătit astrele pentru zodii, începând cu noaptea aceasta

Lovitură de stat! Premierul a fost arestat!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies