Cine este Taisia, iubita lui David Popovici. Tânăra este pasionată de make-up și dans sportiv

Iată cine este iubita lui David Popovici! Tânăra se numește Taisia și este pasionată de dans sportiv și de make-up.

Autor: Ioana Enache

In articol:

Cine este iubita lui David Popovici. La doar 17 ani, David Popovici a devenit, miercuri, dublu campion mondial în probele de 100m și 200m liber, la Budapesta, și a repetat performanța americanului Jim Montgomery, de la ediția inaugurală a Campionatelor Mondiale de Natație, din 1973, de la Belgrad.

Cine este iubita lui David Popovici

Cine este iubita lui David Popovici. Deși își petrece foarte mult timp la antrenamente, David Popovici își face timp și pentru relația sa. Campionul are o relație de aproape 2 ani, iar iubita sa se numește Taisia și este elevă la Colegiul Național Bilingv George Coșbuc din București.

Citeste si: „Este un fenomen!” Ce urmează pentru David Popovici și Robert Glință, băieții de aur ai României?| EXCLUSIV

Taisia, iubita lui David Popovici, este pasionată de make-up și dansuri. Mai exact, David Popovici și iubita sa au o pasiune comună, sportul. David face înot de performanță, iar Taisia practică dansuri sportive. De asemenea, Taisiei îi place să arate cât de pasionată este de dans și pe rețelele de socializare, unde postează videoclipuri cu ea dansând.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cine este Taisia, iubita lui David Popovici. Tânăra este pasionată de make-up și dans sportiv

Cine este Taisia, iubita lui David Popovici. Tânăra este pasionată de make-up și dans sportiv

[Sursa foto: Captură YouTube]

David Popovici este noua senzație a înotului mondial

David Popovici a reușit să reînvie sportul de performanță din România, devenind dublu campion mondial la probele de 100 m și 200 m la Budapesta.

Citeste si: David Popovici, dublu campion mondial și mai bogat cu un million de lei. Sunt fondurile Guvernului suficiente pentru pregătirea de elită?| EXCLUSIV

Ca să se mențină în formă, tânărul are un program strict și face 9 antrenamente pe săptămână, de câte două ore fiecare, iar în timpul unui antrenament parcurge 6 kilometri. Deși are un program încărcat, David mărturisește că reușește cu brio să îmbine sportul cu școala.

"Stau bine și cu școala, încerc să echilibrez balanța dintre sport și lectură, iar până acum mi-a ieșit. Îmi place să îmi petrec timpul liber împreună cu prietenii mei, indiferent ce facem. Nu m-am gândit ce aș vrea să fac pe lângă înot, mi se pare că nu are sens să o fac acum. Este prea devreme, îmi voi face griji pentru asta mai târziu", a declarat campionul mondial.

David Popovici are primul antrenament de la ora 06:30, iar părinții săi se trezesc mai devreme și îi aduc mâncarea la pat, pentru a se hrăni cu două ore înainte de antrenament. "Mănânc bine dimineața. Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine”, spunea David Popovici în septembrie 2021.

"Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00", a mai spus David Popovici.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

David Popovici, dublu campion mondial la 17 ani! A câștigat a doua medalie de aur: „E doar începutul”

David Popovici, dublu campion mondial și mai bogat cu un million de lei. Sunt fondurile Guvernului suficiente pentru pregătirea de elită? | EXCLUSIV

Camelia Potec prezice o finală pe cinste pentru Robert Glință: „Eu cred că acolo o să fie un record mondial” | EXCLUSIV

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies