Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei! L-a recunoscut de la televizor și a povestit cum l-a vândut: „Nu pot să mai țin secret. Îl aștept să vină acasă”

Un bărbat susține că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei și că așteptă ca fiul lui să se întoarcă acasă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei!
Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei!


In articol:

Recent, Nelson Mondialu a povestit că nu este tatăl biologic al lui Livian și al celuilalt fiu. Cu toate acestea, i-a crescut pe cei doi băieți ca și cum ar fi fost al lui. Concurentul de la Puterea Dragostei a aflat la vârsta de 18 ani că cel căruia îi spunea „tată” nu este părintele lui natural și a acceptat acest lucru.

Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei!
Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei!

Un bărbat susține că el este tatăl biologic al lui Livian

Un bărbat a transmis pe un grup de Facebook dedicat emisiunii Puterea Dragostei că el este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei.

„Stimați urmăritori și susținători ai lui Livian, nu pot să mai țin secret!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

1. Nu îl cheamă Livian, ci Lagarder.
2. Este băiatul meu și l-am crescut până la patru ani, soția nu avea piept și i-am dat să sugă cam un an, l-am înțărcat și i-am dat cu biberonul.

Când am văzut că slăbește pe zi ce trece, l-am vândut în Cluj unui țapinar care tăia lemn. „E de vânzare?”, m-a întrebat. „Da”, răspund. „Dar cum te cheamă? Să știu și eu că tare finuț ești”. „Îmi zice Bocciul. Tot Clujul mă știe că doar sparg lemne. Mi-am dat seama că averea lui era nimic și l-am dăruit gratis.

Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei!
Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! E război pe pagina concurentei

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Iertați-mă, oameni buni, vreau băiatul înapoi, dar fără Bianca, pentru că l-a nenorocit cu băutura. Doamna Mantea, din suflet vă rog să îl bucurați pe Lagarder, fiul meu, că sunt aici și mai aștept o zi să vină acasă”, este mesajul pe care l-a transmis bărbatul care spune că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragoste.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! E război pe pagina concurentei

Livian de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că Bianca a făcut videochat

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Ce a făcut Bianca de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a făcut videochat! Asta spune tot

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies