Cine spune că restaurantele și terasele sunt închise? Florin Salam și Roxana Dobre, show total la birt VIDEO

Florin Salam și Roxana Dobre nu sunt prea mult interesați de reglementările care prevăd că abia peste câteva zile se vor deschide terasele și restaurantele, cei doi petrecând, de mama focului, într-un asemenea stabiliment acum câteva zile.

Autor: Calin Perian

In articol:

Invitați la o aniversare care se voia discretă, Florin Salam și Roxana Dobre au făcut o gafă de zile mari și au dezvăluit că, în ciuda reglementărilor legale, s-au petrecut de mama focului într-un restaurant care, teoretic, trebuia să fie închis până la 1 iunie.

Citeste si: Jador i-a ”dat fatala” lui Florin Salam! Manelistul l-a umilit pe ”Rege” Video

Citeste si: În plin scandal cu maneliștii, Florin Salam dezvăluie un episod de violență extremă! ”I-am dat un picior în cap, MARȘ”

Citeste si: Andrè, Florin Salam şi Nicu Alifantis, în topul pieselor de Crăciun întocmit de Ambasada Suediei la Bucureşti

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Puși la patru ace, după ce Roxana Dobre s-a aranjat ca pentru nuntă într-un salon de înfrumusețare, Florin Salam și partenera lui de viață s-au prezentat la evenimentul cu pricina încântați că, după o lungă perioadă de vreme, au din nou ocazia să se distreze într-un local de fițe. Roxana Dobre, îmbrăcată complet în alb, într-o salopetă care atrăgea atenția asupra bustului impresionant, machiată impecabil, s-a distrat de minune în respectivul local și s-a filmat în ipostaze care, probabil, ar putea provoca palpitații serioase unui cardiac.

E adevărat, lângă ea era tot timpul Florin Salam care nu o scăpa din ochi și, mai mult decât atât, avea grijă să o răsfețe cu câte o sărutare la fiecare câteva minute.

Iar cheful de distracție pe care îl avea Roxana Dobre este mai mult decât evident, având în vedere că focoasa brunetă care se iubește cu Florin Salam a dansat de mama focului și, cu zâmbetul pe buze, expunând bijuteriile de zeci de mii de euro pe care le avea la mână, inelele cu pietre prețioase strălucind hipnotizant – s-a apucat și de cântat pentru câteva minute.

Evident, petrecerea a ținut până în zori, iar Roxana Dobre și Florin Salam au fost printre ultimii care au părăsit localul.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele.

Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu- ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider- nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut.
Cu toate acestea, la începtului acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental chiar în perioada in care manelistul filma cu Larisa Bercea.

 

Florin Salam mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ” Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce planuri de nuntă au Liviu Vârciu și Anda Călin? Iubita cântărețului a dat toate detaliile

Oana Roman, dezvăluiri despre relația cu mama ei! Cum se înțeleg, de fapt, cele două: „Am grijă de ea...”

Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut o alegere...”

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea să dispară în curând

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies