Cine sunt cele patru finaliste de la “Bravo, ai stil!”? Marea gala are loc maine, de la ora 21.30, la Kanal D

Duminica aceasta, la ora 21:30, la Kanal D, telespectatorii vor afla cine va castiga cel de-al treilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!” si cine va fi incoronata ca fiind Cea mai stilata femeie din Romania.

Autor: Radu Constantin

Cele patru finaliste, Alina, Bianca, Emiliana si Iuliana, s-au remarcat pe parcursul celor trei luni si jumatate de competitie, avand parte de admiratia fanilor, dar si a juratilor.

Traseul Alinei a fost unul anevoios, fata trecand prin anumite momente cand a cedat nervos si a vrut sa paraseasca competitia, stresul si atacurile rivalelor sale la adresa ei spunandu-si cuvantul. Iata ca hotararea ei de a lupta in continuare pentru titlu a dat roade si fata se afla in marea finala, la un pas de marele premiu.


Bianca este cea mai controversata concurenta din aceasta finala, stilul inspirat adoptat de aceasta facandu-si simtita prezenta in a doua etapa a consursului. Reamintim ca Bianca a fost eliminate din competitie, dar acesteia i s-a mai oferit inca o sansa si a profitat la maximum de ea, dovada ca duminica se va afla in competitia finala.
Emiliana si Iuliana sunt concurentele care au facut parte din aceasta competitive ca un tot unitar, dar la un momenta dat, din cauza neintelegerilor dintre ele, s-a produs o rupture inevitabila si acestea au ajuns sa lupte una contra celeilalte.

Emiliana a

castigat simpatia fanilor, a captat atentia juratilor cu tinutele sale indraznete si a outfiturilor extravagante, asa ca si aceasta se afla acum printre favoritele publicului.
Emotiva din fire, Iuliana  a facut cu greu fata atacurilor din partea rivalelor sale, dar s-a remarcat in aceasta competitie cu tinute vestimentare foarte bine alese.

Cine va fi castigatoare celui de-al treilea sezon? Cine va pleca acasa incoronata Cea mais tilata femeie din Romania? Telespectatorii vor decide acest lucru in Gala finala difuzata duminica seara, la ora 21:30, la Kanal D!
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies