Cinematografele, restaurantele și sălile de spectacol din Constanța se redeschid

Joi, 28 ianuarie 2021, se redeschid cinematografele, restaurantele și sălile de spectacol din Constanța

Cinematografele, restaurnatele și sălile de spectacol din Constanța se redeschid
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Joi, 28 ianuarie 2021, se redeschid cinematografele, restaurantele și sălile de spectacol din Constanța. Măsura va fi valabilă cu condiția ca gradul de ocupare să nu depășească 30%. 

Se redeschid cinematografele, restaurantele și sălile de spectacol din Constanța 

În ultimele zile, rata de infectare cu virusul COVID-19 a scăzut semnificativ, în Constanța. În municipiul Constanța, a rata de infectare a fost de 2,59, marți, 26 ianuarie 2021. Au fost ridicate mai multe restricţii, inclusiv cea care privează restaurantele. 

Citeste si: Bilanț coronavirus, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi între orele 06.00-23.00.

De asemenea, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi între orele 06.00-23.00.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Cinematografele, restaurnatele și sălile de spectacol din Constanța se redeschid
Cinematografele, restaurnatele și sălile de spectacol din Constanța se redeschid[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Carantină prelungită în Cluj! Ce măsuri se vor aplica în perioada următoare

Organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Și sălile cu jocuri de noroc vor fi deschise, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Coronavirus România

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.174 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 26.01.2021 (10:00) – 27.01.2021 (10:00) au fost raportate 77 de decese (46 bărbați și 31 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Olt, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vâlcea și București.

Cinematografele, restaurnatele și sălile de spectacol din Constanța se redeschid
Cinematografele, restaurnatele și sălile de spectacol din Constanța se redeschid[Sursa foto: PixaBay]

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 4 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 29 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 25 decese la categoria de peste 80 de ani. 72 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bilanț coronavirus, 25 ianuarie 2021. Tot mai puține cazuri noi raportate

Măsuri de relaxare în Capitală. Restaurantele, barurile și cafenelele se redeschid

Când se vor redeschide cinematografele, barurile, restaurantele și jocurile de noroc în București?! Prefectul Capitalei a făcut anunțul momentului

Gabi Bădălău îi aduce acuzații grave Claudiei Pătrășcanu. Afaceristul susține că fosta soție l-a scuipat

Vestea momentului despre Dragnea! E o adevărată dramă. Se petrec nenorociri

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

O tânăra cu mustață și sprâncene groase are un succes nebun la bărbați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies