Ciprian Silasi, cuvinte dure la adresa fotbaliştilor! Cum comentează Giani Kirita remarcile ofensatoare ale cântăreţului Războinic: "O să vorbim faţă în faţă şi o să îi spun eu"

Conflictul dintre Silasi şi Pulhac l-a făcut pe Războinic să jignească fotbaliştii.

Autor: M. B.
 
Un conflict iscat între Ciprian Silasi şi Cristi Pulhac a scos la iveală faptul că artistul nu are o părere deloc bună despre jucătorii de fotbal. Totul a pornit în momentul în care Faimosul a vrut să îl aleagă pe cântăreţ pentru a concura împotriva lui, iar el a spus că este accidentat. 
 
În momentul în care Războinicii au câştigat, Ciprian a dansat alături de echipa că şi cum nu ar fi avut problemele medicale despre care pomenise.
Pulhac l-a acuzat pe adversarul sau că s-ar fi prefăcut că este accidentat pentru a nu concura. Tot el a spus că Silasi copiază melodiile. Ciprian i-a spus că termenul corect ar fi fost 'plagiat', dar că el este fotbalist şi nu ar avea de unde să ştie. 
 
"M-a uimit pentru că nu îl ştiam atât de competitiv şi chiar mi-a plăcut parcursul lui", a spus Cosmina Adam, partenera de scenă a lui Silasi. 
 
"Nu ai cum, nu există. O lovitură la coastă, nici braţul nu poţi să îl ridici", a spus Ionuţ când a fost întrebat dacă o persoană accidentată în felul descris de Silasi poate să danseze aşa cum a făcut-o el. 
 
"O să ajungem acolo şi o să vorbim faţă în faţă şi o să îi spun eu ce înseamnă un fotbalist care are şiu şcoală vieţîi şi cultură generală şi ştie ce inseamana 'plagiat'.
Pulhac e mult mai mic decât mine, probabil că din respect nu a vrut să îi spună anumite lucruri. Dar în momentul în care cineva te jigneşte, îi răspunzi cu o jignire şi mai mare. Vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla",
a spus Giani Kirita.
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

DJ Harra are probleme de sănătate: ”Mi-a distrus viaţa”. Ce verdict i-au dat medicii

Diana Senteş se ţine de şotii! Cum a reuşit să-l enerveze pe Războinicul Doru: ”E o femeie foarte rea”

Giani Kirita, declaraţii despre plecarea la Exatlon! Cât de greu i-a fost să se hotărască şi care este persoana căreia nu i-a plăcut vestea: "Avem planuri măreţe"

Horoscop 13 Aprilie 2021: astazi Uranus îi ghidează pe nativii din semnul Vărsătorului către progres

O nouă taxă impusă românilor! Vei plăti 25 de lei lunar. Cine sunt persoanele vizate

Cine este femeia cu care Laurențiu Reghecamf ar fi înselat-o pe Anamaria Prodan timp de 8 ani. Reacția impresarei

Dezvăluiri incredibile. Ce credea Prințul Philip despre Meghan şi Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies