Ciprian Silaşi şi Naomi aruncă acuzaţii unul la adresa celuilalt: „Te rugai să pleci acasă!”

Ciprian Silaşi şi Noami s-au întâlnit la FanArena pentru a discuta despre problemele nerezolvate de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Naomi şi Ciprian au continuat discuţia în contradictoriu începută la Exatlon în platoul FanArena. Războinica l-a acuzat pe fostul ei coechipier că a vorbit urât cu ea şi a jignit-o. 
 
„M-a jignit, cel puţin de două ori îmi amintesc eu foarte bine. Prima dată a fost când am avut un mini-game şi mie nu îmi ieşea deloc finalul şi lui îi ieşea, dar nu trebuia să mă injure.
Contează foarte mult modul de a te adresa. Nu pot să reproduc ce a zis. Cipri, dacă ai bunul simţ să recunoşti, bine, dacă nu, eu îmi susţin punctul de vedere”
, a povestit Naomi.
 
„Eu încerc să îmi aduc aminte, am jucat acel meci şi m-am răstit la ea pentru că trebuia să joace şi ea. Era una din zilele ei favorite să nu joace şi a fost trimisă Naomi şi nu i-a convenit şi nu a tras”,a povestit Ciprian. 
 
 
„De ce am ieşit înaintea Roxanei Vancea dacă nu am tras?”,a întrebat Naomi revoltată de acuzaţiile care i s-au adus. „Există materialul, prima dată am fost la acelaşi nivel cu ea, apoi am ajuns mereu în faţa ei. Când spui că nu tragi, înseamnă că eşti undeva în spate” 
 
Naomi a pomenit şi de faptul că înainte de eliminare Ciprian i-a spus că este obraznică faţă
de el şi faţă de restul echipei. 
 
 
„Când stăteam la baracă, te rugai de noi să pleci acasă. Am ajuns la vilă şi nu-ţi mai doreai să pleci, ai început să răspunzi Anei Otvoş, lui Iulian şi chiar şi mie”, a povestit cântăreţul. El a mai spus că atunci când ar fi trebuit să discute despre eliminare, ea s-a dus la duş lăsându-i pe toţi Războinicii să o aştepte.
Fosta Războinică s-a apărat spunând că nu a auzit când a fost chemată alături de ceilalţi.
 
„Este agresiv verbal. Nu m-am referit fizic, nu am văzut să lovească pe cineva”, a clarificat Naomi, după ce imediat ce a ajuns pe Otopeni a spus că Silaşi are un comportament agresiv.
 
„Îmi aduc şi eu aminte de întârzierile ei.
Nu ştiu dacă se întâmpla des, dar au fost antecendete şi devine deranjant”
, a spus şi Diana Senteş, fiind de acord cu spusele lui Ciprian. 
 
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Momentul adevărului: Ciprian Silaşi VS războinicele răzvrătite, Naomi şi Diana! ”Era ca un handicap”

Exatlon 8 noiembrie. Meciul s-a încheiat! Vila a fost câştigată de Războinici! Scorul a fost foarte strâns. Reacţia lui Giani Kiriţă: ”Au felicitările mele, sunt mândru de ei”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Vremea se schimbă radical în weekend! Prognoza meteo ANM pentru România UPDATE

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Florin Busuioc, plătit regește de Pro TV! Rubrica meteo îi poartă noroc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies