Circ incredibil făcut de Radu Mazăre în aeroportul din Paris, după ce i-a fost respins azilul! S-a tăvălit pe jos și a refuzat să urce în avion

Circ incredibil făcut de Radu Mazăre pe aeroportul „Charles de Gaulle” din Paris!

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Autoritățile franceze i-au respins imediat cererea de azil politic, pe motiv că nu se află pe teritoriul francez, ci în zona de tranzit a aeroportului.

Când a aflat răspunsul, Mazăre a făcut gesturi nebunești. S-a smucit, a vrut să fugă în afara zonei de tranzit, să ajungă pe teritoriul francez. A fost însă imobilizat ferm de către cei doi polițiști români de escortă, cu asistența celor francezi, scrie ziaristii.com.

Când a fost pus „cu botul pe labe”, Mazăre a început să urle, ca un sălbatic dintr-un trib.

Furios, i-a amenințat pe polițiști că nu va urca în avion. Polițiștii au luat însă legătura cu comandantul aeronavei, pentru a aplica o procedură specială de îmbarcare.

Greșeala fatală a lui Mazăre a fost că, fanfaron și guraliv, și-a anunțat mereu intențiile. În avion le-a spus polițiștilor că va cere azil politic pe aeroportul din Paris. Puși în gardă, polițiștii au acționat prudent, au luat legătura cu cei francezi și au evitat ieșirea infractorului Mazăre din zona de tranzit.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate