Circ total cu ”ispitele”! Divele Maria Ilioiu și Bianca Pop s-au încăierat și sunt la un pas de crimă: ”Doar discutând cu această non-valoare agramată m-am coborât în troaca cu porci”

Emisiunea Insula Iubirii reușește să provoace adevărate drame existențiale Ispitelor puse pe ”combinat” naivii care ajung acolo. Iar din cauza orgoliilor, două dintre ispitele feminine, Maria Ilioiu și Bianca Pop, au început să se certe ca la ușa cortului.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Scandalul mocnit dintre Maria Ilioiu și Bianca Pop este unul vechi, mai ales că prima, considerată cea mai sexy ispită de la ”Insula Iubirii” a mai atacat-o pe brunetă sugerând că aceasta ar avea îndeletnici nu tocmai ”ortodoxe” sau legale.

Citeste si: Cea mai sexy ispită, show total într-un club! A arătat cum reușește să îi înnebunească pe bărbați

Citeste si: Sexy-Ispita Maria Ilioiu și-a prezentat iubitul! Cine e bărbatul care i-a sucit mințile: ”Este o iubire toxică”

Citeste si: Cea mai sexy Ispită, ședință foto de infarct! Cum a sărbătorit Maria Ilioiu împăcarea cu fostul iubit / Foto WOW

Cu toate acestea, în ultima vreme, simțâindu-se pe cai mari, Bianca Pop a ieșit în spațiul public cu declarații care au iritat o mulțime de oameni. Întâi a afirmat că este suficient de bogată încât să nu poată ieși din casă cu mai puțin de 1.000 de euro în poșetă, reușind să irite mai tot showbiz-ul autohton, parcă dezobișnuit de „fițele” de genul. "Eu nu ies din casa dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât nu ies din casă", a declarat Bianca Pop la TV. Plecată de la vârsta de 19 ani de acasă, orădeanca în vârstă de 29 ani, a mărturisit că talentul și șmecheria sunt lucrurile cele mai importante care au ajutat-o în viață: "Am plecat de acasă la 19 ani, am cunoscut persoane care nu trebuia să le cunosc, am ajuns pe unde am ajuns, am urcat frumos pe o scăriţă, aşa, şi mi-au făcut talentul. Alo, doi-zece, doi-zece", a spus ea.

fara descriere

Apoi, bruneta a decis că este cazul să îi răspundă Mariei Ilioiu pentru scandalul de anul trecut, așa că au ajuns să se păruiască, în direct, într-o emisiune TV, schimbul lor de replici fiind greu de reprodus, mai ales că au ieșit la iveală tot felul de supărări între cele două. Cu toate acestea, după emisiune, Maria Ilioiu și Bianca Pop au continuat scandalul, pe conturile lor de socializare, coborând suficient nivelul discuției pentru a încânta și un birjar.

”Bunul simț și educația, vor învinge întotdeauna... Dragilor, m-am dus în această seară la emisiune, băgându-mă intenționat în troaca cu porci, cu un sigur scop. Pentru că totuși, sunt conștientă că doar discutând cu această non-valoare agramată, m-am coborât... Dar am vrut neapărat să vedeți exact caracterul acestei florărese, de unde se explică clar comportamentul ei de "tarabă"... Pentru că ea este genul de om pe care trebuie să-l cunoști foarte bine că să-ți displacă... Acum înțeleg de ce unele animale își mănâncă copii... 😅 Seară frumoasă. Vă iubesc, oameni frumoși. Am râs foarte mult zilele astea... Sper că și voi”, a fost postarea Mariei Ilioiu după discuția avută cu Bianca Pop, inflamțând și mai mult spiritele, făcând-o pe brunetă să explodeze de nervi. ”Este șocant cum ea mă denigrează și încearcă să-și spele imaginea pe spatele meu, deși este mai rău ca mine de o sută de ori! Hai să fim realiști, și-a făcut un magazin cu hăinuțe vintage din care credeți că se poate întreține o femeie cu pretențiile ei?! Sunt curioasă... chiria unde locuiește din ce o plătește sau a spațiului unde are magazinul??!!! Este simplu de făcut un calcul... Eu nu vreau să par o femeie independentă! Eu am avut iubiți OFICIALI, foarte geloși, care nu m-au lăsat să muncesc... Dar ea ce a avut ??? Hai să fim realiști... Știm bine cu toții cum stau lucrurile! Pot și eu oricând să îmi fac un site online sau un magazin cu hăinuțele mele pretinzând că sunt o femeie independentă! Știți vorba aia... hoțul strigă hoții!!!”, a fost replica Biancăi Pop, ispita fiind scoasă din minți de felul în care a fost ironizată de Maria Ilioiu.

fara descriere

Ispita s-a contrat și cu Răzvan Botezatu

”Auzi la ea, e puțină suma... Fir-e-ai al... Auzi! Ai uitat când mâncai fasole, făăăă?”, au fost cuvintele lui Răzvan Botezatu care au aprins spiritele în lumea vedetelor. Pentru că, așa cum era de așteptat, Bianca Pop nu a ezitat să îi sară la beregată fostului prezentator tv, atacându-i orientarea sexuală. ”Îmi e milă de el... ea. Când nu mai apăru la TV și ești ”disperat” să încasezi un ”bănuț” de pe youtube. Îți recomand să ”muncești” nu să vb despre mine... Sau... mai bine pt că ”te ajut” să câștigi un ”ban pe youtube” să îmi dai ”procent”... Stai că ”nu” poți să mă ”plătești în procente” pt că ”esti mort de foame, SĂRĂCIE”. Hai PA... Nu își dau numele că nu știu dacă ești ”suflător în ceafă sau mușcător de perne””, este postarea, la care am păstrat ortografia originală, făcută de Bianca Pop, ilustrată cu o fotografie cu Răzvan Botezatu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate