Claudia de la Survivor s-a întors în România! Primele imagini de la aeroport

Claudia de la Survivor s-a întors în România în urmă cu scurt timp.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Claudia din echipa Războinicilor de la Survivor, s-a întors în urmă cu puțin timp din Republica Dominicană. Războinica de la Survivor și-a exprimat dorința de a pleca din cadrul competiției Survivor. 

Citeste si: Primele declaratii ale tatalui Razboinicului Andrei Ciobanu, de la “Survivor Romania”, despre povestea de dragoste infiripata intre Andrei si Karina : „Adevaratele caractere se cunosc in situatii extreme”

Citeste si: Ghiță de la Survivor, accidentare gravă pe traseu! Care este starea faimosului

Citeste si: Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive

Claudia de la Survivor s-a întors în România! Primele imagini de la aeroport

Războinica de la Survior s-a întors în țară cu zâmbetul pe buze, semn că abia aștepta să ajungă acasă, după cum a și declarat când le-a cerut colegilor Războinici să o voteze spre eliminare. 

fara descriere

Claudia este prima Războinică ce părăsește competiția din Republica Dominicană, fiind votată de public. După aflarea veștii că publicul a ascultat de marea ei dorință, pe fața concurentei de la Survivor s-a văzut o bucurie imensă. Claudia a declarat în cadrul emisiunii că este bucuroasă de alegerea publicului. 

fara descriere

„Mă simt împăcată cu ideea pentru că mi-am dorit și mi s-a luat o piatră de pe inimă.”, a spus Claudia, după ce a aflat că va pleca acasă. 

Întrebată de Dan Cruceru ce sfat le dă colegilor ei de echipă, Claudia a dat de înțeles că în echipa Războinicilor sunt destul de multe probleme, dar a evitat să scoată la iveală foarte multe detalii și s-a rezumat la câteva sfaturi simple. 

fara descriere

„Mi-aș dori să își amintească cum am venit noi prima dată, în echipă, pe avion și să rămână tot așa uniți și să își amintească că sunt ei o familie și că sunt Războinici. Când ești Războinic, nu renunți ca mine.”, a spus Claudia de la Survivor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate