Claudia Pavel (Cream): „Nu am plecat din România cu gândul de a nu mă mai întoarce aici“

Cântăreaţa Cream, pe numele ei real Claudia Pavel, a revenit de curând în România, pentru a promova filmul „Terapie pentru crimă“, a cărei actriţă principală este.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCe te-a făcut să te întorci în România?

Eu nu am plecat niciodată din România cu gândul de a nu mă mai întoarce şi nu prea înţeleg de ce lumea se întreabă de ce mă întorc acasă. Acasă va fi întotdeauna pentru mine în România, oriunde aş alege să trăiesc sau mă va duce viaţa. Prin venele mele curge sânge românesc şi nu văd de ce nu mi-aş continua activitatea profesională în ţara mea, chiar dacă am şi o altă casă în Los Angeles.

Eu sunt artistă, îmi place să călătoresc, asta am făcut toată viaţa, asta vreau să fac în continuare, iar copilul meu va merge oriunde merg şi eu, iar logodnicul meu va face şi el asta, în funcţie de cum îi permite timpul.

Cum este viaţa ta în SUA şi cum te descurci în postura de mămică?

Viaţa în SUA e la fel ca şi aici, diferenţele sunt de climă. Traficul e la fel de rău, sunt gropi pe stradă la fel ca la Bucureşti, viaţa ţi-o faci tu cum vrei oriunde te-ai afla.

În rolul de mămică cred că mă descurc bine, este de departe cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat vreodată şi cred că cel mai bine vă va spune Noah când va creşte cum m-am descurcat în rolul de mămică.

Afla mai multe pe traiestemuzica.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate