Claudia Pavel, declarații dure despre Brigitte Sfăt: "Săraca de tine, trebuie să te duci la spitalul de nebuni, mânca-ți-aș gura ta, că ești mitomană"

Claudia Pavel continuă războiul cu Brigitte Sfăt.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Claudia Pavel a aflat ce declarații a făcut fosta soție a lui Ilie Năstase despre ea și acuzațiile aduse în perioada în care erau amândouă la Ferma.

E război între Claudia Pavel și Brigitte Sfăt

“Eu am cunoscut-o în Fermă, nu știu absolut nimic despre ea. În momentul în care am ieșit din fermă am aflat și eu ce spunea despre mine pentru că ea, acolo, făcea pe fata bună în fața mea. Niciodată nu ar fi avut curajul, tupeul, să-mi spună mie minciunile pe care le spunea pe la colțuri. Săraca de tine, Brigitte, trebuie să te duci la spitalul de nebuni, mânca-ți-aș gura ta, că ești mitomană. N-am putut să văd asemenea femeie bolnavă. Mi-e milă de tine, fată.

Citeste si: Meteo. Cum va fi vremea: Temperaturi ridicate în toată țara

Citeste si: EXATLON. Blestemul baracii ii urmareste pe Razboinici! Echipa albastra, demoralizata si extenuata, dupa meciul pentru vila

Citeste si: Atac armat în Olanda! O persoană a deschis focul în tramvai

Că am fost cu soțul ei decedat, Dumnezeule, se învârte omul ăla, săracul, în mormânt. Dumnezeu să-l odihnească. Eu pe omul ăla nu-l cunosc. Pe soțul ei, nici nu știu cum îl cheamă.

După ce am ieșit din Fermă, am aflat că acest om a murit undeva în 2002. Iar presupusa mea relație cu acest om trebuia să se întâmple înainte, adică, când aveam vreo 15 ani, eram mare vedetă și aveam mare succes în trupa Candy. Ca să spui o asemenea mizerie despre un copil mi se pare nu răutate, ceva îngrozitor.

fara descriere

Ca să spui că eu, la 15 ani, am avut o relație cu un bărbat însurat, este cea mai mare mizerie care s-a spus vreodată despre mine”, a spus Claudia Pavel, citată de cancan.ro.

Citeste si: Povestea trista a unui baietel roman ramas singur printre straini, in Italia. Micutul nu are tata, mama si surioara lui au murit intr-un accident

Citeste si: Daniel e istorie. Plușica și-a făcut iubit! Video cu ei sărutându-se cu pasiune

Citeste si: Un nou concurent, Alexandru, a intrat în casa Puterea Dragostei! A mărturisit de cine se simte atras

Citeste si: Un nou concurent, Alexandru, a intrat în casa Puterea Dragostei! A mărturisit de cine se simte atras

"Singurul lucru de care eu m-am luat de ea în Ferma a fost că am auzit-o bârfindu-mă, că eu am venit în Fermă să mă combin. Ăsta a fost singurul motiv pentru care eu m-am certat cu ea. Eu nu știam despre aberațiile, Doamne, despre lucrurile grotești pe care le spunea despre mine, nicio secundă nu am bănuit că ar putea să spună așa ceva despre mine”, a mai declarat Claudia Pavel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate