Vedete

Claudia Pavel, mărturisiri neaşteptate despre relaţia pe care o are cu Ion Oncescu: ”Am dormit lângă el, am mâncat împreună, sunt foarte ataşată de el...”

Claudia Pavel, ultima concurentă eliminată de la Exatlon, a venit, în direct, la WOWbiz, unde a vorbit despre presupusa relaţie cu Cătălin Cazacu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Claudia Pavel, mărturisiri neaşteptate despre relaţia pe care o are cu Ion Oncescu: ”Am dormit lângă el, am mâncat împreună, sunt foarte ataşată de el...”
icon photo
 
 
”M-am accidentat la gleznă, pe tocuri n-am nicio şansă să merg, dar am zis că nu vin la voi altfel. Trebuie să fac un RMN neapărat.”, a mărturisit ea.
 
De asemenea, fosta concurentă de la Exatlon a mărturisit că i-a fost foarte greu în Republica Dominicană.
”E un joc dificil, ştiam unde am mers, ştiam că unul câte unul că trebuie să fim eliminaţi. Este un moment greu, deşi ştii că vei fi nominalizat, e greu. Eu am ştiut, Vladimir mi-a spus că voi fi nominalizată. A fost greu atunci când mi-am auzit numele, am simţit o tristeţe. În schimb, jocul te prinde. Oamenii din echipă îţi devin familie. Râzi cu ei, plângi cu ei, te distrezi, treci prin nişte clipe pe cât de minunate, pe atât de grele. Mi-a fost mult mai greu decât eu m-am aşteptat să fiu nominalizat. Când eşti nominalizaţi de echipă, sigur ieşi. Publicul este influenţat de echipă. Eu cred că Ion va ieşi, că a fost nominalizat pentru a treia oară. Este nominalizat de echipă, a fost discutat de echipă. Nu m-am aşteptat să ies, am fost veriga slabă a echipei, însă nu m-am gândit la eliminare.”, a mărturisit Claudia.
 
Întrebată de ce este criticat Ion Oncescu, ea a explicat totul:  ”Ion este cel mai special. Nu face nimic greşit, este foarte diferit, nu s-a integrat în grup, ţin la Ion foarte sincer, am dormit lângă el, am  mâncat împreună. Sunt ataşată de el la modul cel mai sincer. El dispare în fiecare noapte. Există un cameraman angajat pentru el. Nu ştie nimeni unde se duce. Are nişte pasiuni mai speciale, îi plac topoarele. Aduce şi puncte echipei, nu aş putea să spun că face ceva greşit.”, a spus Claudia.
Întrebată de ce crede că a fost nominalizată Diana Bulimar, ea a spus că punctele aduse echipei au fost în joc. 
 
”A adus cele mai puţine puncte echipei. El, Vladimir, Diana şi Anca sunt foarte buni prieteni. Cred că are certitudinea că nu va ieşi, poate că de asta a nominalizat-o.”, a mai spus Claudia. 
 
”Mi-a fost dor de Noah, încât îmi doream să plec acasă, însă am rezistat datorită echipei, care m-a susţinut mult. ”, a mai spus ea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune