Claudia Pavel, otrăvită ca într-o nuvelă de Agatha Christie! Ce se întâmplă dacă bei picături de ochi: inima ”ți-o ia razna”, convulsii, delir

Ipoteza incredibilă lansată la un show de televiziune că Brigitte Sfăt ar fi otrăvit-o pe Cream cu picături de ochi reprezintă o adevărată bombă în showbiz.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

E nebunie în showbiz după lansarea ipotezei că interpreta Claudia Pavel o acuză pe Birigitte Sfăt că a otrăvit-o cu picături de ochi. După ieșirea din show-ul de televiziune, Cream ar fi acuzat stări de rău iar analizele ar fiu relevat prezența în organism a unei susbtanțe conținută în picăturile de ochi.

Otravirea cu picături de ochi este una extrem de rară și reprezintă un mod de lucru al unor profesioniști. O referire la acest lucru apare în nuvela scrisă de Agatha Christie, ”Cutia cu bomboane de ciocolată”, atunci când tânărul Hercule Poirot anchetează moartea deputatului francez Paul Deroulard. În cazul respectiv era vorba despre sulfatul de atropină conținut de picăturile de ochi ale soției deputatului, însă simptomele prezente la victimă nu s-au potrivit cu cele date de ingerarea acestei substanțe.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Care sunt simptomele: în cele mai severe cazuri, atropina provoacă agitație, convulsii, delir, tahicardie sau stop cardiorespirator. Pacientului i se fac spălături gastro-intestinale penbtru eliminarea efectelor ingerării acestei substanțe. În România, este celebru un caz de la Iași în care o femeie a primit atropină pentru fiul ei, pe care a diluat-o cu apă, la sfatul medicului și a pus sticla în dulap. Ulterior, ea a încurcat sticla cu cea de esență de vanilie și a turnat atropină în lapte. Fiul ei a ajuns în comă și a fost cu greu salvat de medici.

Citeste si: Florin Pastramă şi Brigitte Năstase s-au logodit în biserică!

Citeste si: Brigitte Năstase se teme de fostul iubit! Știe de ce este Cornel Oană în stare: „Stă la mine în casă”

Citeste si: Concurentă de la „Ferma”, eliminată după ce a încălcat regulamentul: „Acum pleci”

O femeie din SUA și-a ucis soțul anul trecut cu picături de ochi

În urmă cu 6 luni, o femeie din Sotuth Carolina a recunoscut că și-a ucis soțul otrăvindu-l cu tetrahidrazină, o substanță chimică folisită în picăturile oftalmologice pentru eliminarea roșeții ochilor. Victima, Stephen Clayton, avea 64 de ani și a murit după ce soția lui i-a turnat picături de ochi în apa de băut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Claudia Pavel, „otrăvită” la „Ferma” cu picături de ochi: „Am copii acasă, martor mi-e Dumnezeu...”

Cu ce se ocupă Paula, sora Claudiei Pavel-Cream? Nu se dă jos din pat pentru mai puțin de 300 euro

Horoscop: Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Se vor distra mereu împreună

Brigitte Sfăt nu a făcut o ”afacere” prea bună cu Florin Pastramă! Fosta iubită, dezamăgită complet de prestațiile din dormitor EXCLUSIV

Sora Claudiei Pavel face acuzații scandaloase! Crede că artista a fost otrăvită de Brigitte: „I-a ieșit la analize...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies