WOW

Claudia Pavel: ”Prefer oricând Republica Dominicană. Cu toate insectele care m-au înțepat. Mai bine alergică”

Claudia Pavel a vorbit despre experiența pe care a avut-o în super-showul ”Exatlon”, dar și despre cum s-a simțit la ”Ferma”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Claudia Pavel a vorbit deschis despre experiențele pe care le-a avut la ”Exatlon”, dar și la ”Ferma”. Claudia a mărturisit că în super showul ”Exatlon”, a fost greu.

”«Ferma» a fost o experiență extremă. Una dintre cele mai grele prin care am trecut. Sigur, din cauza condițiilor, a lipsurilor, a foametei, a frigului. A fost foarte frig. Nu mă interesează ce a fost în sezoanele trecute. Dacă era și mai rău, nu rezistam nici atât, plecam pe jos spre casă. Să-ți fie foarte greu departe de casă și să te mai și atace încontinuu cineva și să mintă despre tine: că nu muncești, că nu faci aia, că nu faci ailaltă…

Mi-a fost foarte greu. Prefer oricând Republica Dominicană. Cu toate insectele care m-au înțepat. Mai bine alergică. Visul meu este să trăiesc în costum de baie și șlapi. Tu ce ai alege: să umbli ca un eschimos sau la soare? Experiența «Ferma» a fost mult mai grea”, a mărturisit Claudia pentru Libertatea.

Galerie foto