Cleopatra Stratan a roșit când Măruță i-a pus o întrebare incomodă: „Cred că deviem de la subiect”. Valentin Sanfira a intervenit: „Ce e Cleo, se uită tata la emisiune?” 

Tânăra cântăreață a fost foarte stânjenită, chiar în fața camerelor de filmat.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Cleopatra Stratan a fost recent pusă în fața unei întrebări incomode, care a făcut-o pe tânăra cântăreață să roșească în fața camerelor de filmat.

Vedeta și soțul ei, Edward Sanda, au fost invitați la o emisiune TV, unde au fost provocați să dezvăluie dacă și cât de des se uită la filme pentru adulți.

codruta filip, valentin sanfira, edward sanda, cleopatra stratan

Tânăra cântăreață a fost foarte stânjenită, chiar în fața camerelor de filmat.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Cum se vede Cleopatra Stratan în rolul de mamă: “O să fie un alt ritm” Artista a vorbit deschis despre momentul în care va avea copii| EXCLUSIV

Valentin Sanfira, întrebare de baraj pentru colega lui de breaslă

Recent, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și colegii lor de breaslă, Valentin Sanfira și Codruța Filip au fost invitați la emisiunea realizată de Cătălin Măruță.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Pe lângă alte subiecte pe care le-au discutat, la un moment dat prezentatorul a pus o întrebare care a făcut-o pe îndrăgita artistă să se îmbujoreze.

„Care dintre voi se uită la filme pentru adulți?”, a întrebat Cătălin Măruță.

Cei patru s-au uitat unii la ceilalți, iar cele două cupluri au aruncat „mingea” de la unul la altul. Chiar dacă Edward a spus că nu vizionează acest fel de pelicule, Cleopatra a tăcut pur și simplu, ceea ce i-a dat de gândit lui Valentin.

Valentin Sanfira: „Ce este Cleo, se uită tata la emisiune?!”
Cleopatra Stratan: „Cred că deviem de la subiect, noi am venit să vorbim despre colinde.”

, a fost dialogul dintre cele două vedete, care a făcut deliciul telespectatorilor.

codruta filip, valentin sanfira, edward sanda, cleopatra stratan

Codruța Filip și Valentin Sanfira

[Sursa foto: Captură foto]

Cei patru artiști au o surpriză pentru fanii lor

Pentru că nu mai este mult până la începutul sărbătorilor de iarnă, Cleopatra Stratan, Edward Sada, Codruța Filip și Valentin Sanfira au pregătit un colind pentru cei care îi iubesc.

Citește și: Ele sunt cuplurile celebre ale showbiz-ului românesc, surprinse în ipostaze neobișnuite de paparazzi WOWbiz| EXCLUSIV

„Am scris acest colind în timpul unei sesiuni la care am participat atât eu, cât și Edi, Codruța și Vali. Ideea de bază a piesei a pornit chiar de la Vali, iar nouă ne-a plăcut și de aici am dezvoltat și a ieșit acest cântec fain. Ne-am dorit să iasă un proiect super optimist și să transmitem o stare foarte bună prin el. Ne-am distrat foarte mult, atât la studio când am înregistrat «Moșule de unde ai bani?», cât și la filmări, unde am râs în hohote.”, a povestit Cleopatra Stratan cu ceva timp în urmă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum se înțelege Cleopatra Stratan cu mama soacră? "Îmi e foarte ciudat" A vorbit și despre cumnata ei, sora cea mică a lui Edward Sanda | EXCLUSIV

Vedetele și compromisurile! Ce pacturi au făcut cu partenerii de viață pentru a trăi fericiți până la adânci bătrâneți? | EXCLUSIV

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente tandre la bancomat! În timp ce ea scoate "cașcavalul", el o răsfață cu săruturi dulci | EXCLUSIV

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente tandre la bancomat! În timp ce ea scoate "cașcavalul", el o răsfață cu săruturi dulci | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies