Cleopatra Stratan și Edward Sanda, părinți? Cei doi îndrăgostiți au aruncat bomba în direct

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut declarații picante în urmă cu câteva momente, pe Instagram.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, părinți? Cei doi îndrăgostiți au aruncat bomba în direct


In articol:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt cel mai recent cuplu din showbiz-ul românesc, care au rupt tăcerea în urmă cu câteva săptămâni și au recunoscut că se iubesc și că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Și cu toate că pandemia de coronavirus nu le permite să fie unul lângă celălalt în momentul de față, cei doi îndrăgostiți vorbesc zilnic și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor revedea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, părinți? Cei doi îndrăgostiți au aruncat bomba în direct

În urmă cu câteva ore, Cleopatra și Edward au intrat în direct pe Instagram și au dezvăluit ce planuri de viitor au împreună. Printre subiecte, cei doi iubiți au spus că au de gând să se mute împreună anul viitor. Dar asta nu e tot, căci bomba a venit abia ulterior, când Cleopatra a spus că își dorește un copil cu artistul.

”Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra Stratan lui Edward Sanda.

”Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”i-a răspuns Edward iubitei lui.

Citeste si: Cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda: „E tot ceea ce am căutat”

Citeste si: Cleopatra, scandal pe Youtube. De ce s-au revoltat fanii după ce au văzut melodia „La ușa mea”. VIDEO

Citeste si: Cleopatra Stratan pozează din ce în ce mai sexy! Fanii au criticat-o dur: „Te strici și tu, ca restul vedetelor”

Ulterior, după ce s-au complimentat și și-au făcut declarații de dragoste în direct, Cleopatra Stratan a aruncat bomba momentului, nu înainte însă ca Edward să mărturisească faptul că își doresc să locuiască împreună. Se pare că relația lor este una extrem de serioasă.

”Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mai măturisit Edward.

O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghiță”, adică fetița noastră”, a spus, la rândul ei, Cleopatra Stratan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate