Clienții unui magazin care au cumpărat detergent au avut parte de un șoc! Ce au găsit în cutie! Au sunat urgent la Poliție

Ce au pățit clienții unui magazin care au cumpărat detergent de rufe.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Clienții unui magazin din Sao Paolo, Brazilia, au avut parte de un adevărat șoc atunci când au descoperit ce se afla în detergentul pe care l-au cumpărat pentru a spăla hainele. Polițiștii au intrat imediat pe fir și au descoperit un adevăr incredibil.


In articol:

Potrivit anchetatorilor, clienții unui magazin din Sao Paulo au cumpărat, fără să știe, cocaină la prețul unei cutii de detergent, informează BBC.

Oamenii au alertat poliția, iar oamenii legii au găsit în depozitul magazinului respectiv mai mult de 80 de kilograme de cocaină.

fara descriere

Unul dintre clienți a mers să se plângă de calitatea detergentului

Iar ca și cum situația nu este destul de absurdă, se pare că unul dintre clienți ar fi mers la magazin pentru a se plânge de calitatea detergentului cumpărat.

În anul 2018, contrabandiștii de cocaină și-au dat seama că Peninsula Iberică este un punct major de intrare a cocainei în Europa.

Citeste si: Încăierare lângă o sală de jocuri din Ploiești! Un tânăr a fost găsit complet dezbrăcat de către polițiști!

Citeste si: "M-a sărutat pasional, m-a luat de mână și m-a dus în toaletă. Am făcut dragoste și..." Continuarea întrece orice imaginație

Citeste si: O femeie și un bărbat au căzut de la etajul 9, în timp ce făceau sex! Șocant, ce a făcut bărbatul care a supraviețuit căderii

Polițiștii din Spania și Portugalia au reușit să confiște anul trecut 745 de kilograme de cocaină ascunsă în ananas proaspăt.

Drogurile erau transportate din America de Sud.

Foto: Twitter.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate