Clipe de cosmar pentru Andreea Balan! A ajuns cu fetita de urgenta la spital: "I-au pus perfuzii, mi s-a facut si mie rau"

Clipe de cosmar pentru Andreea Balan, care a ajuns cu fetita de urgenta la spital. Cantaretei i s-a facut si ei rau dupa aceea.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Cantareata a povestit ca fiica ei a luat un virus. Din fericire acum cea mica se simte bine. Artistei i s-a facut si ei rau dupa ce a internat-o pe cea mica, insa a precizat ca nu era vorba de virusul pe care il luase fetita ei, Ella.

"Un virus, norovirus, un virus care aparent se răspândeşte foarte rapid la copii şi a fost internată cu vomă, diaree, cu tot felul de simptome de acest gen şi a trebuit să stăm trei zile în spital cu ea. Pentru noi a fost foarte greu. Eu veneam după multe concerte. I-am pus perfuzii, au ţinut-o sub regim, nu a mâncat, i-a fost foarte rău, când şi-a mai revenit mi s-a făcut şi mie rău. Din păcate a trebuit să îmi pun şi eu perfuzii ca să îmi revin. Aici mi s-a spart vena. (…) În urma analizelor eu nu aveam acest virus. Starea mea de rău era de la epuizarea fizică din ultimele săptămâni. Astăzi suntem acasă, suntem bine, este prima zi liberă după foarte mult timp. Profităm de această zi minunată să stăm acasă!", a declarat Andreea Balan.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate