Clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, la patru luni dupa moartea acestuia! Petruta Gheroghe a fost ingrozita: „M-am trezit in intuneric, frig si spaima”

Dupa decesul omului de radio si televiziune au fost clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gherghe, care a trecut printr-o mare cumpana.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La 4 luni dupa decesul celebrului om de radio si televiziune au fost clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe. Petruta le-a facut o marturisire cutremuratoare prietenilor ei apropiati, sugerand ca a trecut printr-o mare cumpana, legata de o problema de sanatate. (vezi cum a presimtit Petruta moartea lui Andrei Gheorghe)

Clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe: "Ingerii mei m-au facut sa cant!"

„Dragii mei, multumesc. M-am trezit in intuneric, frig si spaima. Incet. incet, ingerii mei m-au facut sa cant!”, a postat Petruta Gheorghe. „M-am gândit la tine! Sănătate zanuta!... Multă Sănătate! Din toată Inima!... Multa sanatate, draguto!”, i-au transmis amicii.

Clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe. Petruta a avut o relatie complicata cu vedeta

Prietenii au aflat ca au fost clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe. La un moment dat, Petruta a povestit cat de complicata a fost relatia cu Gheorghe, alaturi de care a infiat trei copii: „Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. El spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: "faci foarte bine, dar ei cresc. Era trecerea aia de la 13, 14, 15 ani, când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. El a spus: „eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate