Vedete

Clipe de cosmar pentru Ioana Tufaru. Uite prin ce a trecut ieri, la 26 de ani de la moartea Andei Calugareanu. "Am o fotografie pe care o privesc si plang" EXCLUSIV

Ioana Tufaru, clipe de cosmar. Ieri s-au implinit 26 de ani de la moartea Andei Calugareanu, iar fiica ei a suferit cumplit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Clipe de cosmar pentru Ioana Tufaru. Uite prin ce a trecut ieri, la 26 de ani de la moartea Andei Calugareanu. "Am o fotografie pe care o privesc si plang" EXCLUSIVicon photo

Dupa o suferinta crunta in dragoste, din care abia si-a revenit, Anda Calugareanu a fost macinata, incet-incet, de cancer. A luptat pana in ultimul moment, dorindu-si sa reziste de dragul fiicei ei, Ioana, dar boala chinuitoare a invins in final.

Ioana Tufaru isi aminteste, cu lacrimi in ochi, ce dureri a indurat mama ei, acum 26 de ani, inainte sa inchida ochii pentru totdeauna si ne-a marturisit ca imaginile sfarsitului cumplit o trezesc si acum noaptea. Femeia are des cosmaruri si plange in toiul noptii de dorul celei care i-a dat viata.

"Mama a murit in bratele mele si n-o sa uit in veci momentul acela. Inainte m-a pus sa-i promit doua lucruri. M-a pus sa promit ca nu o sa stau niciodata cu tata, si ca voi termina liceul. Pe a doua mi-am tinut-o. Am terminat o scoala profesionala, adica tot 12 clase...Pe prima in schimb regret si in ziua de azi ca nu am tinut-o. Toata lumea stie cat de urat s-a purtat tatal meu cu mine si ce adolescenta urata am avut dupa moartea mamei", a spus Ioana.

Ioana Tufaru, clipe de cosmar. "Toata ziua am plans ieri, nu am fost buna de nimic"

Ieri, cand toata lumea se distra la mare, la munte sau cu prietenii la un gratar, protagonista noastra plangea neconsolata acasa, cu poza mamei ei in mana. Au fix 26 de ani de cand a murit Anda Calugareanu, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, dar fiica ei inca sufera cumplit. Spune ca viata eu ar fi aratat cu totul altfel daca mama ei ar mai fi trait.

"Ziua de 15 august este pentru mine cea mai trista din an... Chiar daca pentru altii este prilej de distractie, pentru mine este un chin. Este ziua in care sufletul meu plange pentru ca imi este dor de mama, mereu tot mai dor. Am o fotografie intr-un colt, pe care o privesc si plang. Chiar daca au trecut 26 de ani de cand ea a plecat, pe zi ce trece imi este din ce in ce mai dor... Toata ziua am plans ieri, nu am fost buna de nimic. Luca a stat mai mult cu Ionut, iar eu am fost absenta, cu gandurile mele. Sufar mult ca nu si-a cunoscut nepotul, sa vada cat este de vesel si de energic, exact ca ea", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune