Clipe îngrozitoare pentru Irina Loghin: „Atunci a început greul”

Irina Loghin a suferit mult pentru a-i aduce pe lume pe cei doi copii ai ei, Ciprian şi Irinuca,.

Autor: M. B.
 
Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară din România. La 79 de ani, artista încă se ocupă de cariera ei şi cântă live în faţa a mii de oameni. Puţini ştiu, încă, că a suferit mult în tinereţe din dorinţa de a avea copii. Din cauza problemelor medicale interpreta l-a adus pe lume pe primul ei fiu la vârsta de 35 de ani. 
 
„Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de şase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce în uter o soluţie care este înfiorătoare, ustură foarte tare! Medicul a observat că am avut o răceală în copilăria mea, foarte puternică şi netratată la timp. În urma acelei analize am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună, am rămas însărcinată”, a povestit Irina Loghin. 
 

 

 
Nici după ce a rămas gravidă nu i-a fost mai uşor, pentru că stările de rău nu îi dădeau pace.
„Am avut sarcini toxice, grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mişcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Gazele de eşapament îmi făceau bine! Mă duceam când treceau maşinile, mai ales alea mari, şi inhalam”, a mai povestit cântăreaţa în volumul „Viaţa mea este ca un cântec”.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iarna loveşte crunt! Nici ANM nu a putut să prevadă prăpădul din săptămânile viitoare - temperaturi de minus 14 grade Celsius

Ce tragedie! Cine este românul din Italia găsit spânzurat de soţie

Românii stau la coadă la bani! S-au adunat de la 5 dimineaţa: „Este ceva extraordinar. Estimez cam 1000 de euro”

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Casa de pensii, transformare drastică! Anunțul făcut chiar de Raluca Turcan. S-a semnat documentul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. Omul află secretele Universului în tranziția către viața de apoi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies