Clotilde Armand, prima reacție după incendiul din nordul Capitalei: ”Am dispus să se facă urgent verificările necesare”

Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din București, a făcut primele declarații după incendiul din seara zilei de sâmbătă.

Autor: Ana Maria

In articol:

În seara zile de sâmbătă, 11 septembrie, un bloc aflat în construcție a luat foc, după o explozie care ar fi fost cauzată de câteva butoaie cu smoală depozitate la etajul superior al imobilului. Din fericire, datorită intervenției rapide a pompierilor, flăcările nu s-au extins și către blocurile locuite. 

Citeste si: Incendiu puternic în zona de nord a Bucureștiului! Un bloc a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale

Incidentul a avut loc în zona de nord a Capitalei, pe strada Parcului, și au avut loc degajări mari de fum. Mai multe videoclipuri au apărut pe internet, la scurt timp după izbucnirea incendiului, în care se putea observa fumul gros, iar locuitorii din apropiere au fost sfătuiți să țină geamurile închise. 

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Clotilde Armand, primele declarații după incendiul de pe strada Parcului 

Primarul sectorului 1 al Bucureștiului a reacționat imediat pe pagina ei de Facebook, unde a anunțat că se vor face toate verificările necesare pentru a se stabili cine se face vinovat de acest incident neplăcut și dacă au existat neregluri privind autorizațiile de construire emise. 

”În această seară s-a produs un incendiu cu degajări mari de fum   la un bloc aflat în construcție în Sectorul 1.

Am dispus să se facă urgent toate verificările necesare în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, privind modul în care au fost emise autorizațiile de construire. Polițiștii locali de la Ordine Publică au ajuns la locul incendiului și acordă suport echipajelor ISU, care au izolat perimetrul.

Conform primelor informații, este vorba de un bloc cu 12 etaje, iar la ultimul nivel sunt depozitate butoaie cu smoala, și nu sunt victime. Blocul era în construcție și era nelocuit”, a transmis  Clotilde Armand, primarul sectorului 1 al Capitalei, pe pagina ei de Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Program SAB 2022. În ce perioadă se desfășoară expoziția de la Salonul Auto București, dar și care este locația evenimentului

Cauciucuri de iarnă 2022. Când trebuiesc montate anvelopele de iarnă?

Un medic rezident din București a câștigat 6300 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”: “Mă bucur că există oameni ca tine!”

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

Vestea momentului pentru cei care au TELEFOANE MOBILE! Anunțul cumplit venit chiar acum

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies