Coborau sicriul în groapă, când au auzit strigăte: „Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat în timpul înmormântării e halucinant

În timp ce sicriul era coborât în groapă, ceiprezenți la înmomântare au avut un șoc. Au auzit vocea celui decedat strigând la ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Shay Bradley, un bărbat din Irlanda, a decis să părăsească acestă lume într-un mod unic. El suferise de o boală îngrozitoare și știa că urmează să moară, așa că a pus la cale o farsă pentru a-i distra pe cei aflați la înmormântarea lui.

În timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Shay Bradley era corobrât în groapă, cei prezenți i-au auzit vocea: „Unde sunt? E întuneric aici! Cel care se aude e un preot?”, se auzea din coșciug.

Shay Bradley înregistrase mesajul înainte de a murit, pentru a face o ultimă glumă. Familia și apropiații au izbucnit în râs când și-au dat seama ce se întâmplase.

fara descriere

„A fost ultima lui dorință de pe patul de moarte! Voia să punem înregistrarea în timpul înrmomântării, voia să ne afacă pe toți să râdem într-o zi în care eram incredibil de triști”, a declarat Andrea, fiica lui Shay Bradley.

„Tot ce și-a dorit vreodată a fost să facă oamenii să râdă și să zâmbească și asta a opbținut”, a declarat și Chloe Kernan, nepoata lui, conform independent.co.uk.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate