Stiri

Cod roşu de ninsori! Este zăpadă de trei metri şi cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cod roşu de ninsori! Este zăpadă de trei metri şi cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa icon photo
 
Iarna şi-a intrat în drepturi în Europa. Meteorologii au emis cos roşu în Austria şi Germania, acolo unde un oraş se află sub stare de urgenţă. În alte cinci ţări de pe continent a fost emis cod portocaliu. Printre ţările vizate se află şi Bulgaria. 
 
Cod roşu de ninsori! Este zăpadă de trei metri şi cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa
 
În Austria ninge neîncetat, iar în zonele montane stratul de zăpada a ajuns să măsoare chiar şi trei metri. Staţiunile de schi au fost închise din cauza pericolului de avalanşă. Un adolescent de 16 ani care s-a încumetat să se avânte în nămeţi a murit strivit de zăpadă. 
 
Până acum au fost înregistrate peste 15 cazuri de persoane care şi-au pierdut viaţa din cauza vremii nefavorabile şi a avalanşelor de zăpadă.
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune