COD ROȘU în Capitală. Interlopii romi au declarat război. „E belea!”

România arde după ce mai mulți interlopi au făcut un live din Militari și au declarat război. Nu se știe cine sunt cei vizați, dar mesajul este unul amenințător

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

fara descriere

Cartierele Militari, Grivița, Chibrit, acaparate de interlopi


In articol:

Mesajul venit din Militari, din parcarea unui supermarket, are un impact uriaș asupra românilor. Imaginile video oferă o perspectivă sumbră a României.

Capitala tremură după ce romii au decis că este momentul să își strige în gura mare, pe un live pe Youtube, dorința de a porni un război de proporții. Mesajul venit din Militari este pur și simplu șocant!

Militari, cartier interzis. Sectorul 6 acaparat de interlopi

O adunare care a avut loc cu câteva zile în urmă în parcarea unui hypermarket din cartierul Militari a fost transmisă, live, pe facebook.

”Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești… Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii de țigănie! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, spune unul dintre capii clanului Sadoveanu, grupare care stăpânește mai multe cartiere din București.

fara descriere

”Nu permitem nimănui, frate! Cine și-a luat case în zonele alea, în părțile alea, încercați să le vindeți, că nu stați acolo! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia!”, a mai spus interlopul.

Interlopii din Militari: „Suntem obligați să punem mâna pe pistol”

Interlopii au anunțat că au pus stăpânire pe mai multe zone din Capitală, iar rivalii lor nu au voie să se apropie de zonele vizate: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești. Mai mult, dacă cei din clanul rival și-au cumpărat proprietăți, au șase luni la dispoziție să le vândă.

”Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit. De acum șase luni, să vă vindeți proprietățile. Și în Chitila și la Chibrit! Care stai acolo trebuie să întrebi întâi la țigănie dacă îți dă voie să iei pe zona lor! Să îți asumi! Cel ce nu și-a asumat o să răspundă toată viața lor de-acum încolo! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, a mai continuat el.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate