Codin Maticiuc a devenit tată! Primele imagini cu el și fetița lui și o declarație emoționantă

Codin Maticiuc a publicat primele imagini cu el și fetița lui! Vedeta a publicat o declarație emoțioanntă pentru bebelus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Fiica lui Codin Maticiuc a venit pe lume, iar el nu a putut să nu împărtășească bucuria pe care o trăiește, așa că a publicat și pe Instagram câteva fotografii: „Uite, tăticule, și eu sunt tătic”, a scris el într-o imagine în care își ține fetița în brațșe și lângă el este tatăl lui, fericitul bunic.

El a publicat și o imagine în care bebelușul îl ține strâns de un deget. „Nu-ți face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te așteptam”, a scris Codin Maticiuc în dreptul imaginii.

Micuța a venit pe lume în Miami, Florida, iar el publicase încă de ieri o imagine cu el întins pe iarbă cu descrierea „Așteptând-o”, semn că erea nerăbdător să o cunoască pe fiica lui.

Citeste si: Horoscop WEEKEND 6-7 aprilie 2019. Zile intense DUPA Luna Noua de Vineri! Schimba-te sau vei fi schimbat! Ce mai urmeaza?

Citeste si: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE 2019. Luna Noua in Berbec! Norocul e pentru cei curajosi!

Citeste si: Apelul disperat al unei tinere: „Îmi doresc din tot sufletul ca mama să mai primească o șansă la viață”. Mariana Tănasă suferă de cancer, iar tratamentul este extrem de costisitor

Citeste si: Apelul disperat al unei tinere: „Îmi doresc din tot sufletul ca mama să mai primească o șansă la viață”. Mariana Tănasă suferă de cancer, iar tratamentul este extrem de costisitor

fara descriere

Reacția fanilor când au aflat că a venit pe lume fetița lui Codin Maticiuc

În primele zeci de minute fotografia emoționantă în care apar Codin Maticiuc, tatăl lui și bebelușul a strâns mii de aprecieri din partea fanilor. „Bravo! Să vă bucure viața!”, „Să îți trăiască să fie sănătoasă și fericită si să vă aduca numai bucurii!”, „De acum începe adevărata viață! Felicitări!”, „Felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Ca iubita e cu siguranta!”, sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut pe pagina lui Codin Maticiuc în această dimineață.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate