Codin Maticiuc a iesit cu "tata" Nutu Camataru la shopping! La combinatia asta nu s-ar fi asteptat nimeni VIDEO EXCLUSIV

"Tata" Nutu si Codin sunt prieteni de foarte mult timp, cei doi fiind vazuti mai mereu impreuna prin oras.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Codin Maticiuc este un baiat misto, nimic de zis. Mai ales ca, in ultima vreme, unul dintre cei mai vechi "baieti de oras" a inceput sa aiba si alte preocupari, in afara de mers la Loft, iar acest lucru il prinde destul de bine. Practic, Codin a facut pasul de la "Crai de Dorobanti" la actor si producator de film. In plus trebuie sa recunoastem ca barbatul scrie si destul de bine, atunci cand isi mai spune oful pe site-urile de socializare.

fara descriere

De exemplu, saptamana trecuta, Codin s-a luat la intrecere cu mai multe dive autohtone. A fost vorba de un concurs de tinute, iar tanarul afacerist a fost cam singurul barbat care a participat... si, culmea!, a si castigat. La cateva zile de la acest eveniment, Codin a facut deja pe consilierul vestimentar. El a fost profesorul, iar tata "Nutu" - elevul. Mai exact, cei doi prieteni au iesit la o sesiune de shopping prin mall, iar Codin l-a ajutat pe celebrul Nutu Camataru sa-si aleaga mai multe tinute.

fara descriere

Desi poate multi nu vad legatura dintre ei, Codin si Nutu au o relatie de prietenie de foarte mult timp si nu este exclus ca in scurt timp sa vedem si vreun film sau carte despre viata lui Nutu. 

fara descriere

fara descriere

odin Maticiuc (36 de ani) este un personaj atipic în zona filmului românesc. A absolvit liceul Jean Monnet şi Facultatea de Drept la particulară. Cunoscut pentru escapadele sale, cu maşini luxoase, femei frumoase şi o viaţă de starletă mai degrabă hollywoodiană, în ultima vreme blondul „crai de Dorobanţi“ a devenit interesat de industria cinematografică autohtonă.

Citeste mai mult: adev.ro/obypfvodin Maticiuc (36 de ani) este un personaj atipic în zona filmului românesc. A absolvit liceul Jean Monnet şi Facultatea de Drept la particulară. Cunoscut pentru escapadele sale, cu maşini luxoase, femei frumoase şi o viaţă de starletă mai degrabă hollywoodiană, în ultima vreme blondul „crai de Dorobanţi“ a devenit interesat de industria cinematografică autohtonă.

Citeste mai mult: adev.ro/obypfv
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate