Codin Maticiuc a luat-o în ”vizor” pe Iulia Albu! Ce a putut să spună despre jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Codin Maticiuc nu are niciun pic de jenă atunci când vorbeşte despre personajele mondene autohtone, iar recent, în vizorul acestuia a intrat nimeni alta decât Iulia Albu, jurata de la ”Bravo, ai stil”.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Mai exact, acesta a declarat că Iulia Albu este o femeie foarte frumoasă şi toate acţiunile ei în ceea ce priveşte look-ul este doar pentru imagine.
fara descriere
”Despre Iulia Albu am o părere că este o femeie foarte frumoasă.Totul este doar imagine, nu cred că s-ar îmbrăca aşa niciodată în viaţa ei, dacă ar fi după sufletul ei, cred că nici un om normal nu s-ar îmbrăca aşa, nu s-ar comporta aşa. Cred că este o imagine făcută să vândă, e un produs de marketing foarte bun. Fashionista un pic nebună, dar în acelaşi timp foarte critică, e bine scris personajul’’, a spus Codin pentru viva.ro.

Despre el nu a vrut să scoată în evidenţă lucrurile bune, ci doar defectele: ,,Am o părere foarte proastă, un mizerabil. Sunt un tip leneş, am şi spus că este principalul meu defect, superficial pe alocuri, dar care...nu vreau să spun lucruri bune, rămân la cele rele despre mine’’.
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate