Codin Maticiuc are planuri mare în ceea ce privește familia! Vrea să adopte un copil: „Este tot ce am visat”

Cel care odinioară primise porecla de „Crai de Dorobanți”, este astăzi un tată devotat și un familist convins, cu planuri mari de viitor.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Pe Codin Maticiuc îl știe toată lumea, mai ales din perioada în care nu degeaba era supranumit „Crai de Dorobanți”. Petrecerile până la răsărit, compania domnișoarelor, și sume impresionante de bani lăsate în cele mai de fițe cluburi erau lucruri care-l caracterizat.

Asta până acum câțiva ani, când viața lui s-a schimbat raducal. Smaranda este cea care are cea mai mare putere asupra lui. De când fiica lui a venit pe lume, Codin Maticiuc s-a tranformat total, iar copilul lui este centrul universului său. 

De asemenea, în ultima perioadă, omul de afaceri s-a implicat extrem de tare în tot felul de acte de caritate și este gata mereu să le dea o mână de ajutor celor în nevoie. Cât despre viața de familie, Codin Maticiuc a dezvăluit că nu vrea să se oprească doar la un copil. Iată ce a dezvăluit în utmă cu puțin timp. 

Codin Maticiuc și fiica lui

Codin Maticiuc și fiica lui

[Sursa foto: Instagram]

Codin Maticiuc vrea un partener de joacă pentru Smarada, fiica lui: „Ne dorimă să înfiem” 

Omul de afaceri spune că în ciuda comportamentului pe care îl afișa, își dorea extrem de tare o familie.

Nu voia doar un copil, ci doi. În prezent, visul lui este doar pe jumătate îndeplinit, căci are o fiică, pe Smaranda, a cărei naștere l-a schimbat complet pe Codin Maticiuc. Din punctul său de vedere, însă, omul de afaceri spune că nu simte că s-a schimbat prea mult în ultimii ani, ci doar manifestă o empatie mai mare față de familiile care au copii cu probleme de sănătate. 

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Citeste si: Codin Maticiuc, fostul iubit al Ginei Pistol, dezvăluiri despre Smiley și prezentatoarea TV: „Mi se par niște oameni...”

„Mi-am dorit foarte mult copii, încă de când aveam 23 de ani.

M-am imaginat deseori și cu o fată și cu un băiat. Este tot ce am visat. Îmi doresc ca fata mea sa mă transforme într-o bună zi din Codin în „tatăl Smarandei”. Eu nu m-am schimbat atât de mult. Poate doar e empatie descoperită pentru părinții unui copil în suferință”,  a declarat Codin Maticiuc pentru Ciao.ro.

Planuri de viitor încă există în ceea ce îl privește. Codin Maticiuc vrea încă un copil și se gândește serios să adopte unul de la centrele de plasament din România, care sunt arhipline.

Citeste si: Codin Maticiuc, declarații despre partenera lui de viață: "Degeaba am gagică frumoasă, deșteaptă și mamă eroină pentru că e nebună!"

„Ne dorim să și infiem ”, a mai dezvăluit omul de afaceri pentru sursa citată anterior. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica de doi ani a lui Codin Maticiuc s-a îndrăgostit! Tatăl a descoperit mesajele pe care i le trimitea

Gina Pistol a ”păcătuit” cu Mirel Rădoi?! Povestea neștiută dintre iubita lui Smiley și selecționerul României!

Gina Pistol iubiţi. Cu cine s-a iubit Gina Pistol înainte de a fi cu Smiley

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Calendar Ortodox luni, 6 decembrie! Ce este interzis să faci de Sfântul Nicolae. Rugăciunea care se spune astăzi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies