Codin Maticiuc despre minivacanta lui: "V-am mai spus ca merg la mare de 1 Mai... Alte fete misto mai erau la bar, erau imbracate colorat si cool si erau de la ANAF"

Codin Maticiuc e un "veteran" al cluburilor din Mamaia de 1 mai. Iata ce a povestit despre experienta de anul acesta.

Distribuie pe:

Autor: L. S.

fara descriere

Codin Maticiuc  nu a lipsit nici anul acesta de la Mamaia de 1 mai. Intr-o postare publicata pe o retea de socializare, actorul a povestit, in stilul lui caracteristic, despre distractia lui si a celorlalti petrecareti.

"V-am mai spus ca merg la mare de 1 Mai de mai multi ani decat aveti multi dintre voi. Anul asta insa parca a fost mai groasa ca oricand.
Coxul live la Protv, barosanasii pe sampanie live pe Antene. Vorba aia, “nu sunt taranush, doar ma comport ca si cum as fi”. Multe comenzi la Tshirt Factory.ro cu “sunt din Galati dar sunt baiat misto” pentru iesitorii de Teatris si Union Jack. Totul pe fata, frate. *ele aveau POS la ele! Si cica daca iau peste 300 pe numar nu sunt prostituate, sunt antreprenoare. Asa o fi... In spatele fiecarui barbat de succes e o femeie puternica si n spatele fiecarei femei puternice e un peste de succes.

 

Batalia mare a fost intre Loft si Nuba cu pastila de pe tort la Sunwaves. Amandoua pe forta, bratari si lume multa cu scene care se bat parte-n parte cu cea de la Untold.

E a doua oara cand n-ajung sa-l vad pe Gianluca, da’ pana la urma nu mi-a parut rau ca l-am vazut pe Ilie Nastase si de Nasty nu ma satur. Bine acum s-a impacat cu Timisoara si vine la pachet si pachetul in sine e mult sub a lu’ Vacchi dar Nasty rulz si broscaru’ oricum tine pachetul acasa.

N-am frati da’ am fost cu fratiwear Velea si bro Matei Dima. Cand mi-a cerut Bro sticla de Grey Goose, de pe masa (masa, ce-i drept, cu mai multe fete pe ea decat sticle), m-a intrebat daca “e a mea”. I-am raspuns ca toate sunt si am ras amandoi.

Bine, au fost si fete misto, chiar au fost.( ...)  Alte fete misto mai erau la bar, erau imbracate colorat si cool si erau de la ANAF"
, a scris Codin Maticiuc pe o retea de socializare.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate