Colaborare inedită: Killa Fonic și Carla’s Dreams lansează videoclipul piesei „Bambolina”

Killa Fonic și Carla’s Dreams lansează videoclipul piesei „Bambolina” cu influențe din cultura cubaneză.

Killa Fonic și Carla’s Dreams lansează videoclipul piesei „Bambolina” cu influențe din cultura cubaneză, dans și vocea străzii adusă în prim-plan, prin cadrele de atmosferă.
„Mâinile sus Bambolina, ăsta nu-i un jaf cu crima, vreau să-ți fur inima din prima, jur că nu fug decât cu tine.” – așa începe povestea piesei. Energie, dans cu influențe cubaneze, un sound fresh și stilul excentric al lui Killa Fonic – creează un univers plin de viață.


Carla’s Dreams se integrează perfect în ritmul piesei și marchează tranziția de la energia de pe stradă spre un loc întunecat, inspirat din filmele noir.
Finalul clipului leagă toate tablourile între ele și prezintă altercația dintre cele doua extreme: Grupul Killa, excentric și liber, și grupul Carla's Dreams care reprezintă puterea în orașul în care are loc povestea.
Killa Fonic pregătește mai multe suprize. În prezent, lucrează la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis” care aparțin labelului KHK și sunt distribuite de Global Records. Până acum a lansat piesele: „KHK”, „Oameni în negru”, „Chimie organică”, „Sălbatic până mor”, „Toc”, „Mambo”, „Nimeni”, „Richie Rich” din labelul KHK, distribuite de Global Records.

Despre Killa Fonic
Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere și clipuri de o expresivitate aparte cu influențe noir.
Primele melodii lansate de Killa Fonic sunt „Sesiune pe Vinil", „Drink și Blunt" și „24".

Primul mixtape al lui Killa Fonic este „Lord de cartier”, apărut în anul 2013 – a fost produs și masterizat de artist.
Primul album în calitate de artist solo se numește „Ramses 1989” și a fost lansat în 2016. În iulie 2017 a lansat „Lamă Crimă”, al doilea album în calitate de artist solo. În decembrie 2018 a lansat primul EP- „Emotiv Munteana", care conține 7 povesti despre 7 Pământence.

Killa Fonic a activat în Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat în 2015 albumul „O.$.O.D.” (O șatră, o dragoste) și „O.$.O.D. II” în 2017. Albumele au înregistrat un mare succes în mediul online. În 2019, Killa Fonic a părăsit „Șatra B.E.N.Z”. În prezent lucrează la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis” care aparțin labelului KHK și sunt distribuite de Global Records.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Despre Carla’s Dreams
Carla’s Dreams este unul dintre proiectele cele mai nonconformiste din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și tematică diversă. Un proiect muzical cu milioane de fani, zeci de piese lansate, sute de milioane de vizualizări, sute de concerte. Trupa oferă publicului, cu care are o conexiune aparte, o experiență unică în cadrul fiecărui concert.
Piesele Carla's Dreams devin virale aproape instantaneu, cu o ascensiune rapidă în topurile radio și TV, pe primele poziții. După 3 evenimente sold-out la Arenele Române, Carla's Dreams a trecut la următoarea etapă: ROMEXPO- locație mai mare, concept diferit, mai multe ecrane led, efecte speciale și un sunet pe măsură. Din portofoliul Carla’s Dreams face parte „Nocturn", un proiect ce curprinde 6 istorii, povestite de 6 personaje în decurs de aproximativ 200 de zile.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Elena, o doctoriță româncă ucisă în Germania, a fost sunată de peste o sută de ori înainte de crimă. Fostul iubit o teroriza: ”Să te simți bine cât mai poți”

Cătălin Denciu, medicul erou, externat după aproape jumătate de an. A petrecut Paștele acasă, cu cei dragi

ÎPS Teodosie, despre lipsa femeilor din rolurile importante din Biserică: „Asta e condiţia ei. Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Sâmbăta Luminată. Acest lucru este total interzis astăzi. Tradiții și obiceiuri pentru o zi sfântă foarte importantă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Istoria secretă. Mâncătoria românească din jurul Casei Regale, mutată în lumea spionilor CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies