Stiri

Colegii Alinei Ciucu sunt coplesiti de durerea pierderii prietenei lor: „Era o frumusete de om”

Alina Ciucu, tanara ucisa la metrou, era plina de viata si... in stare sa depaseasca orice obstacol! Asa ne-a descris-o, din tot sufletul, buna ei prietena, interpreta de muzica populara, Georgiana Spanu! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Colegii Alinei Ciucu sunt coplesiti de durerea pierderii prietenei lor: „Era o frumusete de om”icon photo
 
Tanara care a si-a pierdut viata la metrou lasa in urma ei durere in sufletul tuturor celor care o cunosteau, dar, mai ales in sufletul familiei si al iubitului care urma sa-i devina sot.
 
Georgiana Spinu, prietena Alinei: Traia o poveste de dragoste foarte frumoasa pe care si-o dorea si din zambetul ei pe care il afisa si din fastacelile adolescentine, mi-am dat seama ca e foarte indragostita. Nu era casatorita, locuia cu el...traia o poveste de dragoste pe care si-ar fi dorit-o pentru ca era foarte romantica.
 
Tot de la buna ei prietena, aflam ca parintii naturali ai Alinei nu au reusit sa formeze o familie pana la capat si... au divortat.
 
Georgiana Spinu:  A fost crescuta de un alt cuplu care avea o fata de varsta ei...noi cand le-am cunoscut, le-am cunoscut la facultate pe amnadoua...oarecum le-am asociat ca fiind surori. Era foarte carismatica si plina de viata. Era foarte activa, nu lipsea de la cursuri si era constiincioasa. Era implicata in tot felul de activitati de voluntariat.
 
 
Alina era un suflet bun, cu visuri mari...
 
Silviu Predus-primar comuna Ostroveni: Un exemplu de copil. Un exemplu de copil care invata foarte bine care a mers pe invatatura ei sa faca un drum in viata, sa faca masterful, sa isi ia service, urma sa se casatoreasca. Sa speram ca nu se vor mai intampla lucruri de genul asta, pur si simplu, trebuie sa ne gandim si-a pierdut viata un copil nevinovat care avea toata viata inainte.
 
 
Georgiana Spinu: La finalul facultatii ne-am zis ca atunci cand ne vom marita, ne vom anunta. Firul vietii a fost curmat, insa, in mod crunt, pentru asa frumusete de om!
 
Ieri cand am deschis facebook-ul si cand am vazut ca sunt adaugata intr-un grup am crezut ca a venit sorocul altei colege si ca ne anunta nunta...insa nu s-a anuntata nunta, s-a anuntat moartea colegei noastre 07:40
 
Prietenii si familia Alinei s-au rugat pana in ultima clipa sa NU fie adevarat!
 
Georgiana Spinu: Mi-am dorit foarte mult sa fie o incurcatura. Am inlemnit...noi inca suntem socati pentru ca....nu merita nimeni asta, nici macar un animal dar un om.
 
Georgiana marturiseste ca au fost atenti la fiecare detaliu legat de cea care i-a cazut victima ucigasei de la metrou!
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune