Colegii de muncă ai jurnalistei Cristina Țopescu au încercat recent să ia legătura cu aceasta: „Nu era în concediu. Colegii mei au încercat să o găsească, dar în zadar”

Medicul Horațiu Moldovan face noi mărturisiri după moartea jurnalistei Cristina Țopescu.

Distribuie pe:

Din noiembrie 2019, Cristina Țopescu era consilierul secretarului de stat Horațiu Moldovan, din Ministerul Sănătații.

Moldovan a declarat, pentru Libertatea, care era relația dintre Cristina Țopescu și colegii săi de muncă. Aceștia au încercat recent să o contacteze, însă fără succes.

„Am crezut că era în Germania, avea obiceiul să își viziteze mama. Am vorbit cu ea înainte de sărbători. Apoi colegii mei au încercat să o găsească, pentru că nu era în concediu, dar în zadar”, a spus Horațiu Moldovan pentru Libertatea.

Horațiu Moldovan are numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Țopescu.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

„A fost un colaborator prestigios, care ne-a ajutat foarte mult. Am fost tot timpul în legătură, consilierea ei a fost importantă, era un om profesionist”, a mai spus medicul.

 „Activitatea de consilier e una dinamică, ea făcea deplasări în diverse zone, programul era flexibil, venea și seara. Ne trimitea rapoarte permanent, până de sărbători ne vedeam zilnic”, a mai spus secretarul de stat. Sunt multe evenimente pe care trebuie să le gestionăm. Nu am avut bănuiala unui asemenea eveniment tragic, ci a unei deplasări în străinătate sau al unui defect în comunicare”, a afirmat medicul Horațiu Moldovan.

Citeste si: Arad: 14 elevi au ajuns de urgență la spital după ce s-au intoxicat în urma unei dezinsecții la școală

Citeste si: De ce cred anchetatorii că jurnalista Cristina Țopescu a murit imediat cum s-a întins în pat! EXCLUSIV

Citeste si: Tulburător! Ce spune jurnalistul snopit în bătaie acum un an de trei indivizi după ce a salvat o fată!  ”În două secunde se formase o baltă de sânge cât să umpli o tigaie”

Horațiu Moldovan: „Regretăm acest eveniment nefericit, nu aveam bănuiala lui, ținând cont de starea de sănătate și vârsta ei.”

 

Galerie foto 
Citește și:

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Mesajul lui Raed Arafat, la 30 de ani de la înființarea SMURD! Era un simplu medic și a pornit la drum cu o mașină cumpărată la mâna a doua, câțiva voluntari și dorința de a...

Aeroporturile vor introduce testele COVID-19 care dau rezultate în 30 de minute!

Medici din Ploiești au uitat un pansament în abdomenul unei mame, după naștere! "Aveam frisoane și bufeuri de căldură..."

Clipe grele pentru o tânără avocată din Cluj și fetița ei de doar un an, după ce părinții ei s-au infectat cu coronavirus: „Sigur nu stii durerea pe care eu am trait-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies