Comentariile pline de venin făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

Comentariile făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare, de 10.000 de euro! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

In articol:

Adrian și None, foștii concurenți de la Puterea dragostei, au făcut comentarii răutăcioase despre Bianca, după ce bruneta a luat premiul cel mare împreună cu Bogdan Mocanu.

Comentariile făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

fara descriere

Mădălin None a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el, iar Adrian a lăsat un comentariu: "Te caută Bianca prin România, că nu știe ce să facă cu banii". None i-a răspuns lui Adrian la scurt timp. "Să-mi facă revizia generală la AMC cu ei. Cam atât face cu ăia 10.000 de euro", a scris None, fostul concurent de la Puterea dragostei.

Mesajul Biancăi de la Puterea dragostei după prima ediție din sezonul al doilea - De ce s-a întors, de fapt, în emisiunea de la Kanal D

Mesajul Biancăi de la Puterea dragostei după prima ediție din sezonul al doilea - De ce s-a întors, de fapt, în emisiunea de la Kanal D prezentată de Andreea Mantea.

Mesajul Biancăi de la Puterea dragostei după prima ediție din sezonul al doilea al emisiunii matrimoniale de la Kanal D. Câștigătoarea primului sezon Puterea dragostei a transmis un mesaj persoanelor care nu sunt de acord cu prezența ei în continuare în show-ul prezentat de Andreea Mantea.

fara descriere

Într-o postare pe Instagram, într-un story, Bianca a dezvăluit ce caută la Puterea dragostei.

"Am văzut că sunt mulți deranjați pentru că am venit noi, din sezonul 1, în sezonul 2, pentru că noi avem susținători deja formați. Nu știu de ce toată lumea privește această emisiune ca pe o competiție și nimeni nu se mai gândește că este vorba despre dragoste. Nimeni nu realizează că am venit aici pentru a ne găsi dragostea. Și eu și ceilalți concurenți care am venit în sezonul 2 avem dreptul de a experimenta în continuare.

Știu că eu nu mi-am găsit pe nimeni până acum, dar ideea e că, dacă până acum nu l-am găsit pe cel potrivit, înseamnă că dragostea mea nu se află printre ei sau nu se știe niciodată. Dragostea mereu te surprinde! Mi-aș dori să vină persoane care vor să se îndrăgostească!", a scris Bianca pe contul ei de Instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate