Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Ai cunoscut un nativ al zodiei Gemeni și vrei să știi dacă vă potriviți? Care sunt zodiile cu care se potrivesc Gemenii? Cu ce alte semne zodiacale sunt compatibili?

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii
Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii
Autor: R.L.

In articol:

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii
Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Gemenii sunt persoane inteligente și comunicative, dar au și o mulțime de defecte. Mereu receptivi la cei din jur, nativii acestei zodii au capacitatea de a se adapta mereu, indiferent de situație. Problema este că vorbesc foarte mult și obișnuiesc să exagereze. De asemenea, au toane, sunt superficiali și nu prea știu să fie consecvenți.

Gemenii sunt curioși și mereu dornici să afle, să experimenteze și să își expună părerile despre tot și toate. Își fac ușor prieteni, iau rapid decizii și au un simț al umorului bine dezvoltat. Lista defectelor este destul de lungă: simt nevoia de ceva nou în viața lor în permanență, sunt duplicitari și abandonează repede.

Zodii compatibile cu Gemenii: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător.
Zodii incompatibile cu Gemenii: Fecioară, Scorpion, Săgetător, Pești.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Berbec

Gemenii și Berbecul se potrivesc de minune! Persoanele născute în aceste semne zodiacale sunt compatibile și au toate șansele să formeze un cuplu trainic. Gemenii și partenerul din zodia Berbec sunt spontani, pasionali, energici și dornici de aventură și distracție. E o puternică atracție între acești doi nativi. Gelozia poate strica totul, dacă nu aveți grijă! Relația poate fi de durată, dar cu condiția să nu lăsați posesivitatea să își bage coada.

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Taur

O persoană din zodia Gemeni nu se va simți prea bine în compania unui Taur, pentru că este mult prea plictisitor și banal. Gemenii caută distracție și aventură, spre deosebire de Tauri care adoră rutina.

Relația lor poate fi intensă și plină de provocări, dar nu va rezista prea mult.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Compatibilitate Taur. Cu ce zodii se potrivește Taurul

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Gemeni

O prietenie frumoasă, dar o relație amoroasă cu năbădăi. Cuplul format din doi Gemeni are șanse mici să treacă testul timpului și al presiunii. Certuri multe, reproșuri cu duiumul. Ambii parteneri sunt superficiali și inconsecvenți. Pot fi împreună dacă se cunosc și se cuplează abia după ce amândoi au ajuns la maturitate și au depășit vârsta la care vor doar distracție.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Rac

Incompatibilitate! Racul e sensibil și capricios, Gemenii au toane și exagerează. O pereche formată din aceste două semne zodiacale nu are interese comune. Sunt slabe șanse să se ajungă la căsătorie, așa cum și-ar dori Racul, un nativ serios și familist.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Leu

Există compatibilitate! Gemenii se potrivesc cu Leii, se completează reciproc, se respectă și se susțin. Partenerul Leu se dăruiește în totalitate și este dispus să ofere chiar și Luna de pe cer atâta timp cât simte că este apreciat și respectat. O relație interesantă, cu șanse de reușită!

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Fecioară

Cuvântul cheie: nepotrivire. Dacă vă întrebați dacă este compatibilitate între Gemeni și Fecioară, sfatul nostru: nici nu încercați! Gemenii sunt dezordonați și superficiali, iar Fecioara nu poate accepta asta la un partener. Comunicarea e bună, dar greu vor găsi momente în care să stea de vorbă cu adevărat și să încerce să-și rezolve problemele și neînțelegerile.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Balanță

Dragoste la prima vedere! Atracție puternică, pasiune la început, dar cu timpul cuplul riscă să se deterioreze. O perioadă totul va părea perfect, însă fericirea nu va dura prea mult dacă nu va exista comunicare. Partenerii se completează reciproc. Învățați să vă rezolvați neînțelegerile stând de vorbă, fără să trântiți și să aruncați cu reproșuri!

Citeste si: Cuvantul care descrie cel mai bine frica ta cea mai mare, in functie de zodie

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Scorpion

Șanse mici de reușită! O luptă continuă între doi parteneri orgolioși. Faceți compromisuri și poate veți rezista împreună. Scorpionul e gelos, Gemenilor le place să flirteze și să facă glume nepotrivite cu persoane de sex opus chiar dacă partenerul e de față și-l privește cu reproș.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Săgetător

Două extreme care se atrag. Ambii parteneri sunt curioși și iscoditori. Există riscul ca relația să se consume rapid și să nu mai fie nimic de spus sau de făcut împreună. Cuplu Gemeni- Săgetător va fi des pus la încercare, depinde de ei să depășească obstacolele care le apar în cale.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Capricorn

Capricornul e rațional și organizat, nu va rezista prea mult în compania partenerului Gemeni. Priorități diferite, stiluri de viață care nu se potrivesc. Slabe șanse să se înfiripe ceva care să și dureze.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Vărsător

Există compatibilitate între Gemeni și Vărsător. O combinație bună între doi parteneri care pun mare preț pe originalitate și inventivitate. Gemenii și Vărsătorul vor să se distreze și au o viață palpitantă împreună.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni- Pești

Nu există compatibilitate între Gemeni și Pești! Relația lor e plină de divergențe și reproșuri, nesiguranță și tensiune. Partenerii din aceste două zodii nu reușesc să se pună de acord indiferent de cât de mult și-ar dori. E atracție puternică și multă pasiune, dar cam atât!

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies