Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii

Cu ce zodie formează Leul un cuplu perfect? Compatibilitatea zodiilor cu nativul Leu.

Autor: R.L.

In articol:

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii
Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii

Care sunt semnele zodiacale cu care sunt compatibili Leii și care sunt zodiile cu care nu se înțeleg deloc?

Persoanele care sunt născute în zodia Leului sunt speciale. Au suflete mari, iubesc cu pasiune, dar sunt și foarte orgolioși. Sunt oameni buni, inteligenți, spirituali, însă e nevoie de multă răbdare pentru a le descoperi aceste calități. Au venit pe lume pentru a ieși în evidență. Leii devin partenerii ideali și statornici abia după ce se maturizează, la început vor fi infideli, în căutare de aventuri de-o noapte și relații pasagere.

Când își întâlnesc sufletul-pereche se transformă și sunt fideli și dedicați. Cu timpul, tocmai pentru că ajung să se simtă iubiți, confortabil și în siguranță, tind să nu mai depună eforturi pentru relația de cuplu, iar partenerul se poate simți neglijat. Deși au sentimente și cred în continuare în relația lor, dau de înțeles că și-au pierdut interesul, iar jumătatea lor poate interpreta greșit această atitudine.

Zodiile compatibile cu Leul: Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător
Zodiile incompatibile cu Leul: Taur, Scorpion

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Berbec

Dorință și atracție sexuală cât cuprinde. O relație pasională care se poate stinge repede, dacă nu este întreținută de comunicare și respect. Leul și Berbecul sunt zodii care seamănă foarte mult, tocmai de aceea de multe ori pot ieși scântei.

Ambilor parteneri le plac aventura și distracția. Există compatibilitate între Leu și Berbec, poate fi dragoste la prima vedere între acești nativi.

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Taur

Leul și Taurul rezolvă multe probleme din cuplu atunci când ajung în dormitor.

O atracție sexuală puternică, o relație bazată mult pe amor pasional și fierbinte. Rare vor fi cazurile când se va înfiripa o relație trainică între aceste două zodii. Leul vrea să iasă în evidență și să petreacă mereu, Taurul e mai liniștit și mult mai prudent. Nu vă faceți mari speranțe, puține cupluri rezistă testului timpului.

Citeste si: Compatibilitate Taur. Cu ce zodii se potrivește Taurul

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Gemeni

O relație care debutează furtunos dar se poate încheia rapid dacă nu sunteți cu mare băgare de seamă. Leul va fi descurajat de firea capricioasă și de toanele Gemenilor. În schimb, va fi atras de pasiunea lor pentru nou și distracție. Gemenii nu se pot plictisi niciodată atunci când sunt în compania partenerului din zodia Leului. Pofta de viață îi caracterizează pe ambii parteneri. În acest cuplu există mult respect și susținere.

Citeste si: Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Rac

Nativul Rac este prea sensibil pentru orgoliosul și excentricul Leu. Nu este o relație cu prea mari șanse de reușită. Totuși, dacă vor ajunge să comunice și să exprime clar ce își doresc unul de la celălalt, pot construi un cuplu solid. Leul îl poate inspira pe Rac să fie mai energic și mai încrezător în forțele proprii, iar acesta din urmă își poate convinge partenerul să o lase mai moale cu agresivitatea și aroganța.

Citeste si: Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Leu

Ambii parteneri își vor dori să se impună în relație. Un cuplu format din două persoane egocentrice și dominatoare nu prea are cum să reziste. Pot fi buni colegi și colaboratori, nu și iubiți. Multă adrenalină, orgoliu și senzații extreme, rămâne de văzut cum poate evolua în timp o asemenea relație. Din punct de vedere sexual există compatibilitate, întrebarea este: e suficient?

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii
Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Fecioară

Problemele vor apărea atunci când meticuloasa și obsedata de control Fecioară va începe să îl tragă la răspundere pe spontanul Leu. E nevoie de multe compromisuri în această relație. Cuplul ideal este cel în care nativul Leu este lăsat să preia controlul și să domine. Totuși, partenerului din zodia Fecioarei îi va fi greu să asiste la luarea deciziilor fără să comenteze și să critice.

Citeste si: Care sunt cele mai SUFLETISTE ZODII din horoscop- Peștii sunt pe primul loc

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Balanță

Susținere, respect, dar și multă extravaganță în această relație. Dacă nu vor fi atenți la cheltuielile pe care le fac, Leul și Balanța se vor trezi într-o criză financiară din care vor reuși cu greu să mai iasă.

Poate fi o relație frumoasă și trainică dacă nu se va ajunge la discuții despre câștiguri și bani.

Balanța trebuie să se străduiască să-l țină în frâu pe partenerul Leu, însă va fi nevoie ca și ea să se schimbe, să devină fidelă și implicată în relație.

 

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Scorpion

Tensiuni și multe certuri! O relație fierbinte, intensă, dar de scurtă durată. Două zodii foarte geloase, iar crizele lor pot distruge relația. În dormitor totul decurge perfect, probleme intervin în afara lui, când cei doi parteneri vor încerca să-și impună punctul de vedere cu orice preț. Personalități puternice, mult prea diferite.

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii
Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii
 

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Săgetător

Partenerul ideal pentru Leu este Săgetătorul! Relația lor funcționează perfect, sunt cuplul care se completează extraordinar de bine. Comunică bine, sunt deschiși, fermecători și nerăbdători. Le place să experimenteze și știu să își acorde independența de care simte nevoie fiecare în parte. Leul va trebui să accepte la un moment dat că va fi dominat de partenerul de viață. Misiunea Săgetătorului va fi să fie jumătatea cu tact și diplomație din acest cuplu.

Citeste si: Blestemul fiecarei zodii. Care este greutatea uriasa ce iti apasa pe umeri, toata viata

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Capricorn

Firea organizată și calculată a Capricornului îl va scoate din minți pe orgoliosul și egocentricul Leu. Puține vor fi cazurile în care o combinație între aceste două zodii va fi una reușită. Nativii acestor semne zodiacale sunt materialiști și foarte zgârciți. Dacă nu își va ține gelozia sub control, Leul și va pierde partenerul, care va pleca fără să privească în urmă!

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Vărsător

Sexul e bun, celelalte aspecte sunt deficitare. Leul și Vărsătorul nu fac casă bună împreună. Acesta din urmă este critic și îi va zdruncina partenerului încrederea în sine de fiecare dată. Există respect în acest cuplu, dar relația se deteriorează din cauza încăpățânării de care dă dovadă Leul și din cauză că Vărsătorul pare mult prea distras și distant.

Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii. Compatibilitate Leu- Pești

Între partenerii din zodile Leu și Pești există atracție și sentimente puternice. Se simt foarte bine unul în compania celuilalt, viața sexuală merge strună, toată lumea va fi uimită de senzualitatea debordată de acest cuplu. Totuși Leul nu crede în relațiile de lungă durată, iar asta îl va răni foarte mult pe nativul din Pești. Acesta din urmă va suferi enorm din cauza partenerului pe care îl va acuza că s-a jucat cu sentimentele sale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies