Compatibilități cu zodia Pești în procente. Cât la sută te potrivești cu aceștia

Oamenii născuți sub semnul Pești sunt cunoscuți ca fiind creativi, plini de compasiune, intuitivi. Ce nativi reușesc să le intre în grații?

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Nativii din zodia Pești sunt prietenoşi, sensibili, buni, plini de compasiune, populari, optimişti și sinceri. Cine cunoaște bine nativii Pești știe că sunt oameni în care poți avea încredere, pentru că vor avea mereu o vorbă bună pentru tine și te vor încuraja. Cu toate acestea, există și printre ei destui nativi care au diverse defecte. Unii Pești ar putea fi considerați versatili, schimbători, dezorganizaţi, superficiali, pesimişti, invidioşi sau leneşi. Cu toate acestea, Peștii sunt oameni apreciați și reușesc să atragă simpatia celor din jur oriunde s-ar afla.

Compatibilitate cu zodia Berbec. 29%

Berbecul este o fire atractivă, senzuală. Este greu pentru sensibilul nativ din Pești să nu devină suspicios. El va sta închis, de frică să nu fie rănit sau mințit. Peștii și Berbecul vor avea tot timpul un subiect asupra căruia să își spună părerile.

Sunt gata oricând să se sfătuiască, să-și dea idei. Fiind semne vecine în zodiac, sunt destul de conectați. Berbecul este patronat de Marte, planeta primei chakre, responsabilă cu abilitatea de a seta limite stabile. Peștii sunt patronați de Neptun, cel care controlează întreaga aură și permeabilitatea la stimulii exteriori. Pentru că sunt foarte concentrați pe limite, deschid destul de greu cercul în care poate intra cineva.

Compatibilitate cu zodia Taur. 88%

Peștii au tendința să intre în relații cu o abordare idealistă. Se vor deschide în fața partenerului Taur când vor realiza cât de stabilă și sigură este o relație cu el. Ambii parteneri, când sunt în prezența celuilalt, nu mai simt nevoia să-și ascundă emoțiile. Nici Taurii și nici Peștii nu simt nevoia să vorbească, dar se vor înțelege foarte bine în comunicarea nonverbală.

Vor fi atenți la următoarea mișcare a celuilat. Aceasta este o relație care se bazează pe dragoste totală până când se termină. Atât Peștii, cât și Taurul își doresc romantism, frumusețe și vor face tot ce le stă în putere că să le aibă. Taurul ii dă nativului din Pești șansa să se conecteze la realitatea lui.

Compatibilitate cu zodia Gemeni. 10%

Atât Peștii, cât și Gemenii au probleme cu încrederea în oameni. Așa că sunt șanse mari să nu-și acorde prea multă încredere. Ca să ajungă acolo, au nevoie să învețe multe despre celălalt, să își accepte emoțiile și slăbiciunile. Cei doi vor găsi întotdeauna subiecte despre care să vorbească, mai ales dacă sunt de natură fantastică. Atât Peștii, cât și Gemenii au o imaginație debordantă, dar între ei poate exista mai mult o pălăvrăgeala decât o comunicare reală. Relația lor poate fi de complezență. Dacă se îndrăgostesc, relația nu are șanse prea mari de reușită. Îi poate salva, totuși, creativitatea. Ar trebui să învețe să se asculte reciproc și să-si folosească talentele într-un mod constructiv.

Compatibilitate cu zodia Rac. 72%

Racii nu sunt agresivi sau insistenți. Ei vor să creeze un mediu fericit și armonios în casa lor, cu orice preț. Peștii nu înțeleg mariajul în afara conceptului de “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Peștii au tot timpul ceva de vorbit. În unele momente, însă, vorbăria îl irită pe Rac, care simte nevoia de informație “reală”, nu povești. Racii au nevoie de mai multă claritate și spirit practic. Peștii au de toate, mai puțin spirit practic. Semne de Apă, Racii și Peștii se conectează la nivel emoțional. Este o combinație tipică de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Cea mai mare problemă apare în faptul că văd altfel lucrurile. Peștii își doresc o relație pasională, senzuală și devin depresivi dacă nu o au.

Compatibilitate Pesti procente

Cât la sută te potrivești cu nativii Pești

[Sursa foto: PixaBay]

Compatibilitate cu zodia Leu. 14%

Neptun este planeta care face totul neclar, fals. Peștii sunt conduși de Neptun, de aici și natura lor circumspectă. Atât Leul, cât și nativul din Pești se suspectează de lipsă de loialitate, nu pentru că mint, ci pentru că par “ireali”. Peștii sunt idealiști și pot inspira Leul, însă este foarte important cum folosește Leul această sursă de inspirație. Cea mai scurtă cale de a crea un mediu sigur pentru cei doi parteneri este să discute doar despre subiectele care îi interesează pe amândoi. Leii și Peștii au fost creați ca să aducă dragostea pe pământ. Problema este că, deși sunt atrași unul de celălalt, se vor “împiedica” de credințe, de lipsa reciprocă de respect sau de înțelegere.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Cele mai compatibile zodii în relaţia de cuplu

Compatibilitate cu zodia Fecioară. 86%

Fecioarele pot fi suspicioase în ceea ce-i privește pe Pești. Pentru a avea o relație sănătoasă, ambii trebuie să învețe să aibă încredere în celălalt. Trebuie să se simtă în siguranță, trebuie să fie onești unul cu celălalt. Peștii și Fecioarele se completează foarte bine și se stimulează reciproc din punct de vedere intelectual. La începutul relației își dau seama că au foarte multe în comun, deși par diferiți. Ambele semne sunt mutabile, ceea ce le permite să sară de la un subiect la altul cu ușurință. Fecioarele și Peștii un un potențial bun de a fi împreună. Trebuie doar să găsească acel echilibru între rațiune și emoții. Ambii părăsesc rapid o relație dacă nu se simt satisfăcuți, dar trebuie să realizeze fiecare că perfecțiunea pe care o caută nu este așa cum crede.

Compatibilitate cu zodia Balanță. 29%

Balanța simte nevoia să fie înconjurată de mulți oameni. Ceea ce trezește în sufletul unui nativ din Pești foarte multe suspiciuni. Pe de altă parte, natura copilăroasă, naivă și “alunecoasă” a Peștilor îi va face pe cei din zodia Balanță să nu se încreadă în cuvântul lor. Balanța va aprecia optimismul și natura copilăroasă și naivă a Peștilor, până în momentul în care vor încerca să-i schimbe și să-i facă mai “fericiți”. Problema e că Balanța nu știe sau nu încearcă să înțeleagă ce îi face pe Pești cu adevărat fericiți. Peștii interpretează această acțiune drept lipsa de respect și se va dezintegra întreagă fundație a relației lor. Balanțele și Peștii au un singur punct în comun: frumusețea lui Venus, dar nu reușesc să vadă în celălalt această frumusețe. Nu se respectă, nu se adaptează la ritmul celuilalt, sunt nehotărâți și nestatornici.

Compatibilitate cu zodia Scorpion. 81%

Scorpionii au o fire suspicioasă și devin obsedați de control într-o relație cu un nativ din Pești. Deși amândoi sunt în căutarea iubirii perfecte, ambii au tendința să ascundă lucruri, iar când se simt înșelați, nu mai este cale de împăcare. Problemele de comunicare dintre Scorpioni și Pești apar fie din cauza durității exagerate a Scorpionului, fie din cauza sensibilității excesive a Peștilor. Este aproape imposibil să se poarte o conversație în care cineva să nu fie rănit, jignit sau furios. Când Peștii și Scorpionii se întâlnesc, relația lor le va da fiecăruia o nouă perspectivă asupra legăturilor emoționale. Pot fi ușor luați de val și duși într-o lume idealizată creată de Pești și pot rămâne aici multă vreme, chiar dacă nu sunt fericiți în realitate.

Citeste si: Cele mai periculoase femei in functie de zodie! Zodiile pe care nu trebuie sa le superi

Compatibilitate cu zodia Săgetător. 50%

Săgetătorul este pasional și îi place să aibă mai multe opțiuni. Se va “liniști” destul de greu. Peștii sunt prea sensibili să încerce să-și arate puterea și pot ajunge să își urmeze partenerul Săgetător în acțiuni fără să fie pregătiți. Peștii și Sagetatorii pot fi cei mai buni prieteni, aproape inseparabili. În cuplu, este greu de crezut că se vor suporta prea mult. Patronați de Jupiter, ambii vor împărtăși optimismul, viziunea, dar și dezamăgirile din cauza așteptărilor prea mari. Ca și cuplu, relația lor nu va funcționa prea mult timp. Cel mai probabil, vor transforma relația platonică într-o relație fizică, după care vor înțelege că nu sunt chiar foarte potriviți.

Compatibilitate cu zodia Capricorn. 76%

Peștii și Capricornii se vor înțelege perfect și se vor respecta reciproc. Nu se va pune problema de minciună, deși duritatea și răceala Capricornului îl poate face pe nativul din Pești să mai scape una-două minciuni nevinovate. Dacă poate inspira cineva un Capricorn, Peștii sunt acele persoane. Căile comunicării dintre cei doi sunt întotdeauna deschise. Pot relaționa foarte ușor, știu când să vorbească și când să asculte. Atât Peștii, cât și Capricornii sunt firi timide, dar dornice să afle mai multe despre celălalt. O relație între Pești și Capricorni spune o poveste despre inspirație. Capricornii pot fi atrași într-o poveste de dragoste nebunească, excitantă și imprevizibilă, dacă partenerul este din zodia Pești. Pe de altă parte, Capricornul poate oferi stabilitate, pace și liniște unui nativ din Pești aflat într-o tornadă emoțională.

Compatibilitate cu zodia Vărsător. 38%

Încrederea este un capitol important din viața acestor zodii, mai ales că fiecare poate trece dintr-o extremă în altă. Pot ajunge să se acopere în minciuni. Natura câteodată agresivă a Vărsătorului îl face pe nativul din Pești să-și piardă încrederea și să înceapă să mintă. Atât Peștii, cât și Vărsătorii vor visa mult împreună, dar se vor rezuma la visat și nu vor face prea multe să transforme visul în realitate. Lipsa ancorarii în realitate îi poate răni pe amândoi deopotrivă când vor realiza că au trăit într-o fantezie totală. Între cele două semne zodiacale vecine poate exista magie, cu condiția ca partenerii să-și găsească echilibrul, să se cunoască și să se accepte la nivel profund și să-și dea silința să scrie zilnic la basmul relației lor.

Compatibilitate cu zodia Pești. 73%

Încrederea este un capitol dificil în viața amoroasă a doi Pești. Problema este că cei doi se cunosc foarte bine și pot recunoaște semnele instabilitățîi și insecurității. Și, în loc să construiască încrederea și să se schimbe amândoi în persoane mai bune, se vor lăsa prinși într-o spirală adevăr-minciună. Amândoi vor avea propria imagine asupra ceea ce este important pentru celălalt. Legătura emoțională este puternică, dar nu vor avea prea mulți curajul să se aventureze într-o relație. Doi parteneri Pești vor avea probleme de încredere. Natura mutabilă ii va face să se răzgândească de mai multe ori. Dacă se iubesc suficient de mult, ar putea face față acestor schimbări permanente.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Compatibilități zodia Rac în procente. Cât la sută te potrivești cu nativul

Compatibilități cu zodia Vărsător în procente. Cât la sută te potrivești cu nativul

Horoscop chinezesc WEEKEND 21-22 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele în zilele de sâmbătă și duminică

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Cutremur total la granița cu România! Anunțul cumplit a venit chiar acum. PUTIN A DAT ORDINUL

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies