Concedierile, interzise in Spania în timpul pandemiei

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricărei concedieri în timpul pandemiei de coronavirus

Distribuie pe:

Concedierile, interzise in Spania în timpul pandemiei


In articol:

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricărei concedieri în timpul pandemiei de coronavirus, în momentul în care sindicatele estimează că un jur de un milion de salariaţi vor fi temporar în şomaj, scrie AFP.

Concedierile, interzise in Spania în timpul pandemiei de COVID-19

"Nu putem folosi Covid-19 pentru a concedia începând de astăzi", a indicat, într-o conferinţă de presă ministrul Muncii Yolanda Diaz, membră a Partidului de stânga radicală Podemos, care guvernează în coaliţie cu socialiştii lui Pedro Sanchez.

Citeste si: Coronavirus Franta. 299 de decese in ultimele 24 de ore

Citeste si: Moment istoric la Vatican. Papa Francisc s-a rugat singur, în ploaie, pentru oamenii afectați de coronavirus

Citeste si: Un curier, filmat de camerele de supraveghere in timp ce scuipa pe un pachet la livrare! Imaginile care au socat pe toata lumea

Această interdicţie a concedierilor a fost cerută de două principale sindicate, CC OO şi UGT, care estimează că în jur de un milion de persoane ar putea fi trimise în şomaj parţial în martie.

Citeste si: Un politician din USR a făcut o glumă scandaloasă despre izolarea bătrânilor la domiciliu: ”Auziți, dacă au blocat persoanele peste 64 de ani în casă, nu acum ar fi momentul ideal pentru alegeri?”

Guvernul a decretat la 14 martie stare de alertă şi carantină pentru toţi spaniolii, o măsură prelungită până la 11 aprilie, din cauză că Spania este ţara care numără cei mai mulţi morţi după Italia, cu 4.858 potrivit celui mai recent bilanţ şi cu peste 64.000 de cazuri înregistrate.

sursa: news.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate