Concertul lui Seal s-a anulat, dar fitele trebuie platite! Aproape 30.000 de euro a costat cazarea artistului la Bucuresti!

Inca un cantaret cunoscut pe plan mondial a poposit in Romania! Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut si datorita hit-urilor sale, dar si datorita fostei sale sotii, Heidi Klum, considerata una dintre cele mai sexy femei de pe planeta. Din pacate pentru romanii care sperau sa-l vada in aceasta seara, in concert la Bucuresti, Seal a anulat spectacolul. Si asta chiar daca organizatorii s-au dat peste cap sa-i indeplineasca cerintele extrem de costisitoare.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriereCantaretul britanic, precum orice superstar care se respecta, a avut niste pretentii usturatoare de la organizatorii de evenimente care l-au adus in tarisoara noastra. Seal a cerut un apartament pentru el si 23 de camere pentru staff-ul lui, la un hotel de cinci stele din centrul Bucurestiului. Pentru pranz, vedeta si echipa lui au solicitat o diversitate de preparate italienesti, creme si supe, dar si meniuri vegetariene, din care sa nu lipseasca ananasul, fructul preferat al vedetei.

fara descriere Sticlele de sampanie nu au lipsit, de asemenea, din lista de solicitari a lui Seal, cum de altfel nu au fost excluse nici licorile bahice. Acesta a cerut in mod expres vin Merlot si Cabernet Sauvignon si bineinteles ca dorintele i-au fost indeplinite. Numai cazarea lui Seal, care ar fi trebuit sa  concerteze in aceasta seara la Sala Palatului, i-a costat pe organizatori in jur de 30.000 de euro, dar nimic nu e prea scump cand un star international se hotaraste sa puna piciorul pe pamant mioritic.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate