Concurent umilit de Andra la emisiunea de talente: „ Ai cântat cum sforăie tata”

Andra a umilit un concurent venit pe scenă la concursul de talente pe care ea îl jurizează alături de Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mihai Cosmin Amariei are 22 de ani și, după ce a lucrat într-o fabrică de airbag-uri și într-un restaurant chinezesc unde era ajutor de bucătar, s-a refugiat în muzică. A venit pe scena Românii au talent sperâns să-i cucerească pe cei patru jurați și să treacă în etapa următoare, doar că șansa nu a fost de partea lui, dinpăcate. Deși momentul lui a fost bun, așa cum au recunoscut și jurații, emoțiile și-au spsu cuvântul. Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu nu au considerat că momentului lui merită să treacă mai departe.

Citeste si: Ela Trandafir, fetița care a făcut senzație pe scenă, judecată pentru că e de etnie romă: „Mă insultau”

Citeste si: Incredibil! Zeci de români întorși din străinătate, umiliți în drumul spre carantină

Citeste si: Pacienţii care s-au vindecat de coronavirus la Timişoara, rechemaţi la Spitalul de Boli Infecţioase! Ce se va întâmpla cu ei

Andra l-a umilt pe concurentul de la emisiunea de talente

"Nu știu ce să zic. Eu îmi cer scuze, dar m-am cam distrat. La început mi-a plăcut cum a sunat după care nu știu ce ai făcut, ori ai ținut mâna mult prea pe microfon, ai acoperit sunetul și am început să fac asemănări între cum sforăie tata și cum ai cântat. Astea sunt suntele care mi-au marcat copilăria. În schimb, începutul e bun, dar trebuie să exersezi cu microfonul ca să scoți efectele pe care le dorești", i-a spus Andra concurentului care era vizibil emoționat.

"Frate nu e panică, dacă ești un rapper adevărat, nu o să te împiedici în patru de nu. O să mergi mai departe și o să ne dai peste gură în sezonul patru", i-a spus și Andi Moisescu. 

"Aș fi putut să-ți dau un da, dar aleg să-ți dau nu", a spus Florin Călinescu. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate