Concurentele de la „Bravo, ai stil”, în război total: „Nu văd care e interesul, ce e la mijloc”

Concurentele de la Bravo ai stil” au pornit un război, aproape de finală.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Corina și Raluca de la „Bravo, ai stil” nu se pot înțelege deloc. Cele două au avut multe lucruri de împărțit în această seară.

Preferata lui Maurice, Raluca, este deranjată de comportamentul Corinei.

Citeste si: Clanul Murtaza pe urmele fraților Elibol. În această seară, de la ora 20:00, în ”Povestea noastră”, la Kanal D

Citeste si: Misterele ținutei șocante purtate de Anamaria Prodan la cel mai mare eveniment monden al anului! Impresara a fost aproape goală EXCLUSIV

Citeste si: Întâlnire de gradul trei! Bianca şi Alex Bodi, faţă în faţă cu Victor Slav! E uimitor cum s-au comportat cei doi bărbaţi! EXCLUSIV!

„Singura care nu se ia în serios e Raluca. Și ce ar trebui să știe e că vede camera acest lucru. Uite aici o fată frumoasă, cu viitor. Nu e adevărat, camera vede”, a dezvăluit Maurice, iar Raluca a dezvăluit ce promovează în ediția de azi.

„Vreau să promovez frumusețea naturală. De asta am avut și o energie bună când am intrat”, a dezvăluit Raluca, iar Corina s-a atacat.

„Mi-a tot menționat că am o criză a vârstei a doua. Dacă vrei să bagi de la tine, bine. Se tot ia de mine gratuit. Nu avem foarte multe lucruri în comun. Nu văd care e interesul, ce e la mijoc”, a spus Corina supărată.

Nu știu de la ce vârstă începe criza vârstei a doua. Ea s-a uitat la mine fix. Dacă asta e problema ta, că te uiți fix la oameni, asta e fix problema ta. Trebuie să te comporți fix normal. Nu trebuie să fixezi cu privirea o persoană. Eu o să am mereu ceva de spus”, i-a răspuns Raluca.

Mi s-a întâmplat și în liceu, eu mă uitam fix la o profesoară. Asta e problema mea, mă uit fix, sunt foarte atentă. M-am uitat, am început să râd”, a continuat Corina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate