Concurenţii de la Insula Iubirii, show total în club! Un detaliu aruncă în aer relaţia dintre Bogdan şi Hannelore

Începutul acestui an a fost unul în care foştii concurenţi de la ”Insula Iubirii”, din mai multe sezoane chiar, au decis să o facă ”lată”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Cătălin şi Nico, alături de Ionuţ Gojman şi Bogdan s-au întâlnit într-un club din Cluj pentru a petrece o noapte de neuitat.

Iar acolo, din imaginile surprinse, se poate vedea că, alături de câţiva amici de-ai lor, cei patru şi-au făcugt de cap, semn că Ionuţ şi Bogdan au legat o strânsă amiciţie de-a lungul show-ului, mai ales că amândoi s-au lovit de probleme asemănătoare în ceea ce priveşte iubitele alături de care au intrat în concurs. Şi, pare-se, dacă Iopnuţ  Gojman nici nu mai vrea să audă de fosta lui iubită, Mirela, se pare că şi Bogdan are probleme în cuplul cu Hannelore. Nu de altceva, ei sunt din Timişoara, petrecerea a avut loc la Cluj, iar Hannelore nu apare în nicio fotografie, semn că relaţia lor, dacă mai există, scârţâie suficient de tare încât cei doi să se simtă mai bine departe unul de celălalt decât împreună.
Mai mult decât atât, din imaginile postate pe conturile lor de socializare, atât Bogdan, cât şi Ionuţ, au petrecut zile la rând, semn că timişoreanul a mers la Cluj pentru o perioadă mai lungă.

Ionuţ Gojman a acuzat-o pe fosta lui iubită, Mirela, că este falsă şi că a minţit

„Fac acest story pentru că minciuna şi prefăcătoria au ajuns la cote maxime şi eu nu mai suport să văd atâta minciună şi prefăcătorie din partea Mirelei. Draga mea, (…) noi nu aruncăm săgeţi, doar ne uimim de ceea ce eşti tu şi cum minţi cu atâta nonşalanţă şi cum te victimizezi atâta. (…) Să începem de la faptul că tu ai fost sunată prima să confirmi plecarea noastră în Thailanda şi tu ai acceptat. Asta devenind o acuzaţie gravă la adresa mea, cum că te-am forţat să mergem în Thailanda. În plus, te plimbi pe la emisiuni şi minţi că n-am mai vorbit şi că nu ne-am mai văzut din martie. (…) Într-adevăr, relaţia noastră s-a terminat, dar noi ne-am văzut de zeci de ori. (…) Despre ce vorbim? Avem poze împreună. De unde atâta minciună? Cum să vorbeşti cu mine dimineaţa şi seara să zici că n-ai mai vorbit cu mine? Unde vrei să ajungi cu minciuna şi prefăcătoria asta? (…) Eu am atâtea mesaje când îmi vorbeşti despre Mircea, despre faptul că ai vorbit cu Hannelore de când ai venit acasă, când îmi scrii mie lucruri urâte despre persoane cărora le dau like?  Cum să faci atâta victimizare şi minciună? Pentru ce? Vrei să-ţi faci imagine? Fă-ţi imagine pe numele tău. Ai fugit după doi iepuri, n-ai prins niciunul! Nu ştiu ce ai de gând, dar nu mai pomeni numele meu. Vezi-ţi de planurile tale, de tine, dar nu mai pomeni de noi şi nu mai minţi", a fost mesajul lui Ionuţ Gojman pe Instagram.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate