Concurenții de la Puterea Dragostei, mesaje din izolare în epidemia de coronavirus VIDEO EXCLUSIV

Epidemia de coronavirus i-a blocat în case și pe concurenții de la Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei și-au anulat evenimentele, deplasările și stau acasă, după ce autoritățile au instituit starea de urgență.

Dacă Mary și Robert, care formează un cuplu încă de când erau la Puterea dragostei, își găsesc activități împreună și de multe ori postează și pe paginile lor de socializare, Larisa Judele a plecat la țară, la părinții ei, unde s-a izolat.

fara descriere

Citeste si: Cine este Ramona, noua concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tatăl băiețelului său

Thalida, o altă fostă concurentă de la Puterea dragostei, nu renunță nici în izolare la repetiții, ea petrecând multe ore cântând sau scriind noi texte pentru melodiile viitoare, pentru că pregătește și multe surprize după ieșirea din izolarea din cauza epidemiei de coronavirus.

fara descriere

În celalaltă parte a țării, în Alba, Manuela Oprișiu a rămas și ea în casă, deși asta înseamnă că îi blochează și afacerile și evenimentele.

Citeste si: SURVIVOR ROMÂNIA. Iancu Sterp și-a lăsat mama plângând acasă! Ce i-a spus femeia înainte de despărțire! Are legătură cu fratele lui, Culiță Sterp

fara descriere

Și Larisa și Adrian Iancu, unul dintre primele cupluri formate la Puterea Dragostei, s-au închis în casă și îi îndeamnă pe toți să le urmeze exemplu, pe ideea că protejarea este cea mai bună armă împotriva răspândirii acestui virus. 

fara descriere

Concurentele de la Puterea Dragostei, mutate din camerele de hotel pentru a fi protejate de coronavirus

Pe de altă parte, în Istanbul, acolo unde se filmează Puterea dragostei, în plină pandemie de coronavirus, când toată lumea are o grijă sporită la igienă și la protecția personală, au fost luate măsuri speciale pentru protecția concurenților îndrăgitei emisiuni difuzate de Kanal D.

Citeste si: Jador, reacţie incredibilă după ce a aflat că Ella vorbeşte cu Alex Bodi! "Extrem de grav"

La prima oră a dimineții de 17 martie 2020, fetele au fost mutate din camerele de hotel în care fuseseră cazate initial.„Au sunat la două dimineața, pentru a ne ruga să ne mutăm la un alt etaj”, a explicat Bianca. Aceasta locuia în cameră cu Berna la etajul patru. Se pare că în hotel, un turist cazat prezenta simptome de răceală suspectă, motiv pentru care personalul hotelului a luat măsurile necesare pentru ca fetele să fie în siguranță. Cu ajutorul angajaților hotelului, Bianca a mutat toate bunurile pe care le are la un etaj superior, pentru a fi în siguranță și pentru ca niciun concurent să nu aibă de suferit. 

fara descriere

În plus, pentru ca toți cei care stau la hotel să fie protejați de noul virus, concurenții și ceilalți invitați au la dispoziție geluri dezinfectante la fiecare etaj și alte materiale pentru ca nimeni să nu se infecteze.

Citeste si: Tragedia din familia Andreei Pirui! Concurenta a pierdut-o pe una dintre cele mai importante persoane din viața sa

De asemenea, Bianca de la Puterea Dragostei a ținut să le spună tututor celor dragi ei, dar și celor care urmăresc în fiecare zi emisiunea, că este alături de ei în acest moment greu pe care speră ca toată lumea să îl depășească repede. Aceasta a mai spus că i s-a făcut pielea de găină pentru că se gândește că milioane de persoane suferă din cauza acestei situații.

„Vă sunt cu sufletul, vă sunt alături. Să încercăm să nu ne panicăm. Să respectăm ce ni se cere. Mă bucur din suflet că au decis să dezinfecteze tot, pentru că este foarte important”, a mai spus Bianca.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate