Concurs de Craciun! Punem la bataie 10 oale cu sarmale gatite de Chef Scarlatescu si 50 de cozonaci pufosi! Convinge-ne cat de mult iti place WOWbiz.ro.

Trimite-ne, pana pe 21 decembrie, un e-mail pe adresa [email protected], in care sa spui in cateva randuri de ce iti place WOWbiz.ro si iti putem fi Mos Craciun. Cele mai originale 60 de raspunsuri vor fi premiate.

Autor: C.L.

 

 

Castigatorii vor primi un cozonac sau o oala cu sarmale, gatite de celebrul Chef Catalin Scarlatescu si oferite de restaurantul  incaunavarog.ro.

Lista celor 60 de castigatori va fi publicata pe WOWbiz.ro, pe 22 decembrie, insa pentru ca acestia sa intre in posesia premiului, trebuie ca pe 22 decembrie 2017, pana la ora 23:30, fiecare sa transmita la adresa de e-mail [email protected]

urmatoarele date: numele complet, un numar de telefon la care pot fi contactati, o fotografie a cartii de identitate (C. I.) Datele cu caracter personal solicitate sunt necesare in vederea validarii participantului cat si in vederea evitarii eventualelor fraude in procesul de acordare a premiilor. In cazul in care un participant desemnat castigator nu trimite datele solicitate, in termenul indicat, acesta va fi invalidat.

Ridicarea premiului se va face doar personal, in baza buletinului, pe 23 decembrie, intre orele 10.00 - 22.00, de la  restaurantul  "Inca una va rog”  (zona Unirii, vizavi de Magazinul Cocor – str Sepcari, nr 9), Bucuresti.

Atentie! Premiul nu se livreaza, se ridica doar personal!

Poate participa la concurs orice persoana fizica, cetatean roman cu domiciliul sau resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani la data demararii Concursului si care este posesorul legal al unei adrese de e-mail si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

Regulamentul integral al concursului poate fi citit AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies