Condamnat la inchisoare intr-o prima instanta, fostul sot al lui Brigitte Nastase a dat o fuga in Germania! Ce face acolo Ovidiu Torj

Ovidiu Torj si Brigitte Nastase au impreuna o fata, pe Sara.

Autor: Petru Luca

 

Penultimul sot al lui Brigitte Nastase a fost Ovidiu Torj, un afacerist controversat din Timisoara, cu care fostul manechin are o fata, pe Sara (9 ani). Casnicia celor doi a durat patru ani, pana in 2010, Brigitte si Ovidiu reconditionandu-si relativ recent raporturile dupa un divort dificil.

Din pacate pentru Torj, Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat pe acesta, pe 15 decembrie 2016, la 3 ani si patru luni de inchisoare cu executare in celebrul dosar "Sex cu minore",  in care au fost trimisi in judecata mai multi oameni de afaceri, medici, avocati, muzicieni din Timisoara si Arad, care au apelat la serviciile sexuale ale unor minore aflate sub protectia proxenetului Paul Manzu. Cum decizia initiala a judecatorilor a fost atacata cu recurs, Torj este liber sa iasa din tara, asa ca a dat zilele trecute o fuga pana in Germania, unde a participat la o licitatie. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies