Conflict uriaş între Iulian şi Simi de la EXATLON! ”I-am spus să mă înjure live, să vadă toată lumea”! Războinica îl ameninţă pe fostul sau coleg cu... avocatul! EXCLUSIV

Conflict deschis între Ana Simia Ţăran şi Iulian Pîtea, după finala Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

UPDATE:Ana Simia Ţăran a intervenit pentru a-şi spune şi ea punctul de vedere. Fosta concurentă l-a acuzat pe Iulian că nu prezintă versiunea reală a întâmplărilor. „M-a sunat el, nu aveam numărul lui de telefon... Am martori care pot spune că m-a sunat şi m-a înjurat, după care eu am închis şi el a continuat pe WhatsApp să îmi trimită video cu înjurături de părinţi”, a fost mesajul fostei Războinice.

Războinicii Iulian Pîtea şi Ana Simia Ţăran au ajuns la cuţite, la două săptămâni după difuzarea show-ului Exatlon. În ultimele zile, cei doi au avut un schimb dur de mesaje în termeni care nu se pot reproduce. Totul a început de la dezvăluirile pe care Iulian le-ar fi făcut într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro, în cadrul emisiunii ”Ştafeta mixtă”, moderată de Cornelia Ionescu şi de Alex Nedelcu. Atunci, Iulian a povestit că din punctul lui de vedere, Simi a fost îndrăgostită de el în perioada în care erau colegi de echipă. Războinica a scris imediat un mesaj pe pagina respectivă în care a negat informaţia.

Ulterior, lucrurile au degenerat între cei doi. Iulian spune că în urmă cu câteva zile, a primit un telefon de la Simi în care era înjurat atât el, cât şi restul echipei Războinicilor.

”Din păcate, discuţia a fost una extrem de aprinsă deşi eu iniţial am încercat să păstrez un dialog cât mai decent. Am fost înjurat şi ameninţat, inclusiv cu avocatul.

I-am spus că dacă tot vrea să mă înjure, să o facă în public, facem un live, ne înjurăm unul pe altul, ne asumăm chestia asta, vede lumea, înţelege fiecare ce vrea şi încheiem discuţia.

Mi-am dat seama că nu ne puteam înţelege altfel, că ea nu e capabilă să poarte un altfel de dialog. 

Acum mi s-a spus că postează nişte filmuleţe cu mine. Eu îmi asum ce am spus acolo, dar ar trebui să aibă în vedere că e vorba despre nişte mesaje private pe care nu avea voie să le facă publice fără acordul meu. Aşa aş putea să mă apuc şi eu să fac publice mesajele de la ea în care mă face în toate felurile”, spune Iulian pentru

WOWbiz.ro.

Pîtea susţine că regretă că s-a ajuns totuşi până aici şi spune că este dispus să facă pace cu fosta lui colegă de echipă.”Eu zic să punem punct aici, din respect pentru cei care au urmărit show-ul Exatlon şi pentru copiii care ar putea la un moment dat să vadă un model în noi. Este păcat să facem chestia asta în public, o invit pe Simi să bem o cafea împreună, să ne spunem tot ce avem pe suflet şi să ne despărţim ca doi oameni care au împărţit acelaşi meniu cu ou şi orez la Exatlon”,a mai spus Iulian pentru WOWbiz.ro. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ŞOC! Iulian Pîtea, ameninţat cu moartea! După Beatrice, şi ”fabulosul războinic” a intrat în vizorul fanilor! DEZVĂLUIRI

Dezvăluirile senzaţionale ale lui Iulian Pîtea la o săptămână de la întoarcerea de la Exatlon! ”Simia era îndrăgostită de mine”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Știrea despre COVID care a șocat întreaga lume. Ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni este cumplit

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

România are și astăzi o graniță stabilită de Hitler! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies