Confruntare dură între Bianca şi Raluca Marina la Puterea Dragostei! "Bianca e interesată de toţi băieţii"- "Băi femeie!"

Raluca Marina şi Bianca s-au certat de faţă cu Andreea Mantea. Blonda a acuzat-o pe colega ei de la Puterea Dragostei că este interesată de toţi băieţii, că trece imediat de la unul la altul şi că a încercat chiar să îl cunoască pe Adrian, deşi el ar vrea o relaţie cu Raluca.

Autor: R.L.

De faţă cu toată lumea, inclusiv cu Andreea Mantea, Raluca Marina a izbucnit. Bianca nu a răbdat nici ea şi au început să se certe. 

Raluca Marina: De toţi e interesată Bianca!

Bianca: Pe bune? Da' de unde ai scos vorbele astea? Când tu mai ai puţin şi... Mă rog!

Raluca Marina:  Acum mi-au venit! Mai am un pic şi mă urc pe Daniel, ai dreptate! Da, Bianca e interesată de toţi băieţii.

Nu voiam să zic tare asta. E atrasă de adelin, apoi Daniel, acum de Adrian. Dacă Raluca pare că are o chestie cu Adrian, ea zice că vrea să îl cunoască şi pe Adrian. Pe bune?

Bianca: Nu pot să răspund la aşa ceva. Nu pot să cred că o duce mintea la aşa ceva. Băi femeie, am venit în concursul ăsta să cunoaştem oameni, de ce nu pot să cunosc pe toată lumea. Eu de ce nu pot şi băieţii pot? Pentru că sunt femeie? Daniel de ce poate? Atunci taci din gură!

Raluca Marina: Nu vreau să tac!

Raluca Marina: Mă oftic! Nu aş vrea ca Bianca să se bage în vorbă cu Adrian, atâta timp cât Adrian încearcă să se cunoască mai bine cu Raluca.

Bianca: Cuplurile nu au fost deja formate.

Au trecut doar trei zile, nu trei luni! Vreau să îi cunosc pe toţi! Am apucat să vorbesc doar câteva minute cu ei.

Bianca: M-am enervat. Şi dimineaţă s-au luat toate de mine. De ce am ieşit cu ăla, de ce l-am ales pe celălalt. Ele nu sunt prietenele mele. Cum să spună că eu am plăcere la toţi băieţii?

Mai târziu, Raluca Marina şi Bianca au stat de vorbă în privat şi au lămurit situaţia. Amândouă şi-au cerut scuze pentru reacţiile lor!

Bianca: Am înţeles, doar că ai exagerat.

Raluca Marina: Îmi pare rău că m-am enervat. Nu mă deranjezi cu nimic. Nu vreau să ne certăm. E alegerea ta, poţi să faci ce vrei! Eu m-am enervat doar pentru că era vorba despre Raluca, atâta tot!

Bianca: Îmi pare rău că am ţipat, dar m-am enervat.

Raluca Marina: Ştiu! Nu m-am mai putut controla, mi-au venit nervii, dar ştiu ce zici.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce i-a spus Daniel Rafaelei când ea l-a atacat cu perne! "Ai plecat prima de la Exatlon pentru că..." - Toată lumea a râs când a auzit replica lui

Vrei sa ramai insarcinata? Ce NU trebuie sa faci daca ai peste 35 de ani!

Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască

Ce spune Florin Salam despre Tzancă Uraganu „N-o să-mi ia fața” Manelistul, dezvăluiri fără perdea despre colegul de breaslă

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

"Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies