Connect-R a ținut totul ascuns până acum. Drama uriașă prin care a trecut familia lui: „Noi am mai avut un copil care a murit”

Părinții lui Connect-R au povestit despre drama prin care a trecut familia artistului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cântărețul nu a fiost implicat în scandaluri și încearcă să-și țină problemele persoamnel departe de ochii presei. La un momentn dat, însă, el și părinții lui au fost invitați într-o emisiune de televiziune și au vorbit despre una dintre cele mai mari nenorociri prin care a trecut familia lor.

“Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a declarat mama lui Connect-R.

Citeste si: - evz.ro

Connect-R a recunoscut că încă o iubește pe Misha

Și Connect-R a recunoscut că are sentimente puternice pentru femeia care i-a dăruit o fiică, deși a divorțat de ea.

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia… Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult.

Citeste si: Babi Minune, dedicație emoționantă pentru iubita lui: ”Soarele meu, puterea mea!”

Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum… timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie. Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în 2. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

ȘOC! Decizie neașteptată luată de Ion Surdu de Sărbători! Câștigătorul Exatlon pleacă din țară! ”Nu mai vreau să aștept, este hotărârea mea”

Ce a răspuns Andreea Mantea când a fost întrebată de iubit: ”Tu îți dai seama că....” VIDEO EXCLUSIV

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Dezvăluiri în premieră! Bursucu l-a bătut pe Jean de la Craiova! ”Îi dădeam cu bățul peste picioare” EXCLUSIV

Incredibil, cum și-au petrecut pușcăriașii celebri Sărbătorile de Iarnă! De la lux și vacanțe pe plajă până la sărăcia din celula de patru metri, fără lumină și ovații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies